Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

Tüm Saç Renkleri ve İsimleri


59

Aşağıda tüm saç renklerinin listesi yer almaktadır. İlgilendiğiniz saç renginin üzerine tıklayarak ilgili konuya gidebilirsiniz. Yeni saç renkleri konuya sürekli olarak eklenecektir.

Ayrıca tüm saç rengi uygulamaları ile ilgili tüm konuları anlatımlı ve fotoğraflı örneklerini bu konu altında bulabilirsiniz.

Platin ve Sarı Saç Rengi Kataloğu

Konuda Yer Alan Başlıklar

Soğuk ve Sıcak olmak üzere aşağıda Platin ve Sarı saç renkleri kataloğunu sizler için hazırladım. Platin rengi bağlamında tüm saç renklerinin isimleri:,

Platin Gümüş
Küllü Kristal Platin
Küllü Gümüş Platin
Küllü Platin
Soğuk Sarı
Soğuk Dore Sarı
Küllü Altın Sarı
Altın Sarı Saç

tüm saç renkleri

Tüm Saç Renkleri ve İsimleri Listesi

Dore Saç Kimlere Yakışır?

Dore saç, bütün göz renkleriyle oldukça göz alıcı bir şekilde uyum sağlar. Tüm saç renkleri içinde çoğunlukla açık tenli kadınların tercihidir ancak her saç renginin farklı tonları vardır ve bu seçenek, bütün kadınlar için tercih sebebi olan bir saç olmasını sağlar.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 1

Bebek Sarısı Saç

Bebek sarısı saç, açık tondaki tüm saç renkleri gibi kadınları gençliğin baharına götüren bir saç tonudur. Bu rengin tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri kadınlara yenilenme hissi vermesi denilebilir. Sarı saç renkleri arasında en doğal olanıdır. Açık tenli kadınları vazgeçilmezi olan bebek sarısı tonu oldukça popüler bir renktir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 2

Yeşil

Yeşil saç, her ten rengiyle uyumlu olabilecek pigment aralığı sunar. Kullanan kişiyi zarif ve mistik bir enerjiyle donatan dikkat çekici bir renktir. Yeşil saç, tüm saç renklerinin yanında en çok cesaret isteyen renklerden biridir. Yine de kadınlar, tüm saç renkleri arasında yeşili deneyecek kadar cesurlardır.

saç renkleri

Turkuaz Saç

Turkuaz, tüm saç renkleri içinde mavi rengin en dingin ve en dikkat çekici renk aralıklarından biridir. Bu nedenle bu saç tonunu kullanan kişi bütün dikkatleri üzerine çeker. Özellikle açık ten rengine sahip olan kadınlar tarafından tercih edilen bir renk tonudur. Ten rengi değiştikçe mavinin farklı tonları her kadının kullanım sağlayabileceği bir seçenektir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 3

Fındık Kabuğu Saç Rengi

Bildiğimiz üzere insanların ten rengi, soğuk ve sıcak tonlu olarak ikiye ayrılır. Ten rengi açık ve sıcak tonda olan kadınlarda oldukça hoş duran fındık kabuğu rengi, bütün göz renkleriyle uyumludur ve ihtişamlı bir görüntü sunar. Aynı zamanda tüm saç renkleri içindeki uygun ton, soğuk tenli kadınların da doğru fındık kabuğu rengini bulmasını sağlayacaktır.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 4

Bordo Saç

Bu saç, bütün renkleriyle oldukça uyumludur ve bütün kadınlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek bir yenilik olabilir. Tüm saç renkleri gibi bu renk de kadınlara oldukça zarif, çekici bir görünüm kazandıran, kişiye yenilik katan bir etkiye sahiptir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 5

Altın Kumral Saç

Hem doğal hem de sıcak bir etki yaratan bu saç tonu, kullanan kişinin canlılığına canlılık katar. Her kadın tüm saç renkleri içinde kendine iyi gelecek olan rengi bilir, altın kumral da böyle bir renktir ve kadınların parıltısını arttırır. Her kadın rahatlıkla tüm saç renkleri arasında bu rengi deneyebilir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 6

Çilek Sarısı Rengi

Çilek sarısı genellikle açık tenli kadınların tercih sebebidir. Kullanan kişinin eğlenceli ve cesur olduğu rahatlıkla düşünülebilir. Neredeyse tüm saç renkleriyle gördüğümüz Katy Perry bu saç tonunu kullanan ünlülerden biridir. Çilek sarısı tüm saç renkleri içinde denemesi en keyif verici renk olabilir.

çilek sarısı saç rengi

Tria Sarısı Saç

Tüm saç renklerinin içinde küllü ve buz platinin karışımıyla oluşan bu renk, açın tenli bayanların tercih sebebidir. Düzenli olarak platin saç tonunu kullanan kadınlar, platinin farklı bir tonunu denemek için kullanabilir. Bu yine aynı eşsiz görümü kazandıracak, tüm saç renkleri arasında farklılığınızı ortaya koyacak bir etkiye sahip olmanızı sağlar.

tria sarısı

Platin Sarısı

Platin sarısı saçlar, tüm saç renkleri gibi doğru kişide çok güzel olabilecek çarpıcı bir görünümdür. Genel olarak, soğuk tonlu tenli ve açık renkli gözlü insanlar bu saç tonuyla en iyi şekilde görünürler. Yeşil, mavi veya gri gözleriniz varsa, platin sarışın onları gerçekten patlatabilir. Bu saç rengi aynı zamanda tüm saç renkleri arasında açık tenli ve çilli birine de çok yakışabilir. Aksine, koyu kahverengi gözleriniz varsa, platin sarısı sizde güzel gözükür.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 7

Kumral Saç Renkleri ve Tonları

Kumral saç ve tonları tüm saç renkleri içinde her kadına oldukça yakışabilecek bir renk aralığı sunar. Kumral saç rengi günümüzde kadınların en çok tercih ettiği renklerden birisidir. Özellikle saçlarınızdahoş bir ışıltı ve doğal bir ton arıyorsanız kumral saç rengi doğallığı sağlayacak bir renktir.

kumral saç renkleri

Küllü Kristal

Külün esintisi ve kristalin göz alıcılığı bu saç tonunu popüler hale getiren bir etki yaratmıştır. Her kadın, ten rengi ne olursa olsun bu saç rengini tercih edebilir. Küllü kristal rengini her kadını tüm saç renkleri arasında kendi rengini bulması gibi, ait olduğu saçları bulacak bir renktir.

küllü kristal

Lila

Lila saç, her kadında farklı bir etki yaratır. Açık tenli kadınlara enerjik, buğday tenkli kadınlara dikkat çekici, esmer tenlilere ise cesur bir görünüm kazandırır. Bu cesur görünüm tüm saç renkleri arasında dikkat çekicidir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 8
[ideabox_post id=”289166″]

Pastel Pembe

Pastel pembe saç, kişiliğinizi göstermenin eğlenceli v bir yoludur. Bu renk tonuyla kim iyi görünür? Genel olarak pastel pembe, soğuk ten rengine sahip kişilerde en iyi sonucu verir. Cildinizde sıcak alt tonlar varsa, farklı bir pembe tonu denemek, hatta saçınıza bir boyut kazandırmak için bazı vurgular eklemek isteyebilirsiniz.

Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer faktör de göz rengidir. Mavi veya yeşil gözlü insanlar, renkler birbirini güzel bir şekilde tamamladığı için genellikle pembe saçlarla özellikle dikkat çekici görünür. Cesur bir ifade vermek veya görünümünüze sadece bir renk dokunuşu eklemek istiyorsanız, pastel pembe saçlar sizin için mükemmel bir seçim olabilir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 9

Aşk Alevi

Mükemmel saç rengine ulaşmak hassas bir dengedir, bu tüm saç renkleri için geçerlidir. Çok sarışın ve solgun görünme riskiniz var, çok esmer ve sıkıcı görünebilirsiniz. Ancak doğru kırmızı tonunu bulun ve anında göz alıcı görüneceksiniz. Esas olan, cilt tonunuzu tamamlayan bir gölge seçmektir.

Soğuk alt tonlu olanlar aşk alevini, sıcak alt tonlu olanlar ise daha hafif bir tonu tercih etmelidir. Hangi kategoriye girdiğinizden emin değilseniz, sizin için mükemmel rengi bulmak için kuaförünüze danışabilirsiniz. Doğru renkle, gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 10

Mavi Siyah Saç Rengi

Açık tenli ve mavi gözlü olanlar, tüm saç renkleri içinde mavi siyah saçın kendilerine en çok yakıştığını görebilirler. Bu renk, özelliklerini vurgulamaya ve onlara dramatik, şık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olabilir. Kumral rengi veya koyu ten rengine sahip olanlar, çarpıcı bir kontrast sağlayabildiği için mavi siyah saçı daha çekici bulabilirler.

mavi siyah saç rengi

Kuzguni Siyah Saç

Daha açık tenli insanlar genellikle kuzgun siyah saç rengiyle iyi görünürler. Tüm saç renkleri arasında koyu saç ve açık ten arasındaki keskin kontrast, dikkatleri üzerine çeken çarpıcı bir etki yaratabilir. Mavi veya yeşil gözlü olanlar, koyu renk gözlerinin benzersiz tonunu ortaya çıkarmaya yardımcı olabileceğinden, kuzgun siyah saçlarla da iyi görünme eğilimindedir. Genel olarak görünümünde çarpıcı bir değişiklik arayan kişiler bu saç rengi için iyi birer adaydır. Kuzgun siyah saç, daha önce koyu renk saça sahip olan ancak daha da koyu yapmak isteyen kişiler için de iyi bir seçim olabilir. Daha önce saçınızı siyaha boyadıysanız ve solup donuk bir griye dönüştüyse, kuzgun siyahı orijinal renginizin canlılığını geri kazanmanıza yardımcı olabilir.

kuzguni siyah saç rengi

Kahve Köpüğü Saç

Aslında, bu modaya uygun renk tonu, çok çeşitli cilt tonları ve saç tiplerinde, tüm saç renkleri arasında oldukça iyi görünüyor. Bu rengi denemeyi düşünüyorsanız, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. İlk olarak, kahve köpüğü saç rengi en iyi sonucu, açık sarı bir tona açılan saçlarda gösterir.

Saçınız daha koyuysa, profesyonel bir aydınlatma tedavisi için bir kuaför salonuna gitmeniz gerekir. Saçınız doğru tonda olduğunda, kahve köpüğü boyut ve derinlik katacaktır. Görünümünüze ekstra bir cazibe katmanın harika bir yolu. İster günlük bir stil ister daha etkileyici bir şey hedefliyor olun, kahve köpüğü saç rengi kesinlikle dikkate değer.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 11

Soğan Kabuğu

Tüm saç renkleri arasında soğan kabuğu saç rengi, bir insanı gerçekten öne çıkarabilecek bir eşsizlik sunar. Genel olarak, soğuk tonlu cilde sahip kişilerde en iyi şekilde görünür. Bu, açık tenli insanları ve ayrıca pembe alt tonlu buğday veya koyu tenli insanları kapsar. Sıcak tonlu bir cildiniz varsa, yine de soğan kabuğu saç rengi kullanabilirsiniz.

soğan kabuğu saç rengi

Kızıl Saç Rengi

Soluk tenli ve mavi gözlü olanlar genellikle kızıl saçın kendilerini kalabalıkta öne çıkardığını görür. Buğday ten rengine sahip kızıl saçlı bireyler de, rengin doğal sıcaklıklarını vurgulamaya yardımcı olduğu için çarpıcı görünmeye meyillidir. Buna ek olarak, çilleri olan insanlar genellikle kızıl saçın tenleri için güzel bir fon oluşturduğunu düşünürler. Bu saç rengiyle iyi görünen çok sayıda insan vardır.

kızıl saç rengi

Bakır Kızıl Saç

Bakır kızıl saç rengi çok çeşitli insanlar için gurur verici olabilir. Açık tenli, yeşil ve mavi gözlü olanlar, genellikle bakır kızıl saçların en iyi özelliklerini ortaya çıkardığını görürler. Çok açık veya çok koyu renklerden kaçınmak önemli olsa da, buğday tenli olanlar bakır kırmızısı kullabilir. Esmer tenli insanlar genellikle bakır kırmızısından kaçınmalıdır, çünkü bu onları solgun görünmesine neden olabilir. Sonuç olarak, bakır kırmızısının sizin için doğru olup olmadığını anlamanın en iyi yolu, farklı tonlar denemektir.

Bal Rengi Saç

Bal sarısı saç rengi, altın alt tonlu sıcak, açık kahverengi bir tondur. Buğday tene sahip kişilerde çok güzel durur, yeşil ve ela gözleri belirginleştirir. Kahverengi gözleriniz varsa, bal sarısı saçlar irisinizdeki daha sıcak tonları ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir. Bu gölge aynı zamanda soğuk ten tonlarını da tamamlar, ancak çok açık teniniz varsa birkaç vurgu eklemek isteyebilirsiniz.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 12

Zencefil Saç

Kızıl saç tonuna sahip kişilerde, tüm saç renkleri arasında iyi görünebilecek birkaç saç rengi vardır. Bir seçenek, kestane rengi gibi daha koyu bir gölgeye gitmektir. Bu, saçınıza derinlik ve boyut kazandırmaya yardımcı olur ve ayrıca daha kalın görünmesini sağlar. Doğal bir görünüm tercih ediyorsanız, zencefil veya bakır tonlarını kullanmak size güzel bir ton yakalama fısatı sağlar. Sizin için zencefil tonunu denemek görünümünüzü iyileştirmenin harika bir yolu olabilir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 13

Karamel Kahve

Karamel kahverengi saç, birçok farklı insan için gurur verici bir renktir. Sıcak cilt tonlarına sahip olanlar, karamel kahverengi ile özellikle iyi görünme eğilimindedir, çünkü renk cildin doğal sıcaklığını ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir. Benzer şekilde, yeşil veya ela gözlü olanlar, tüm saç renkleri arasında karamel kahvenin irislerindeki renk lekelerini ortaya çıkardığını görebilirler.

karamel kahve

İrlanda Kızılı

İrlanda kızılı saçı, bir insanı kalabalığın içinde gerçekten öne çıkarabilecek çarpıcı bir renktir. Bu özelliğiyle de tüm saç renkleri arasında ayrıştırıcı bir etkisi vardır. Bu ateşli renk tonuyla iyi görünme eğiliminde olan bazı insanlara bir göz atalım. Birincisi, soluk tenli ve yeşil veya mavi gözlü olanlar, İrlanda kızıl saçlarıyla mükemmel bir eşleşme olma eğilimindedir.

Açık ten ve canlı saç tonu arasındaki kontrast gerçekten çarpıcı. Koyu tenli olanlar da bu kullanımla dikkat çekebilir, ancak doğru kırmızı tonunu bulmak biraz daha zor olabilir. Koyu ten rengine sahipsen ve İrlanda kızıl saç tonuna gitmek istiyorsan, senin için doğru tonu bulmak içibiraz daha zor olabilir. Genel olarak, İrlanda kızıl saçı, herkesi gerçekten öne çıkarabilecek güzel bir gölgedir. Ne kadar iyi göründüğünüzle kendinizi şaşırtabilirsiniz.

i̇rlanda kızılı

Dore Karamel Saç

Sıcak tonlu cilde sahip kişiler genellikle altın karamel saç ile iyi görünürler. Bu, buğdaytenli insanları ve ayrıca daha sarı veya altın tonlu ciltleri olan insanları içerir. Soğuk tonlu bir cildiniz varsa da bu rengi kullanabilirsiniz ancak dikkatli olmakta fayda var. Tüm saç renklerine bir göz atmanızı öneririz.

dore karamel

Bal Rengi

Bal sarısı saç, çeşitli cilt tonlarında güzel görünen sıcak, altın rengi bir tondur. Bu rengi denemeyi düşünüyorsanız, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. İlk olarak, doğal saç tonunuzu düşünün. Açık kahverengi veya sarı saçlarınız varsa, bal sarısı elde etmek kolay olacaktır. Saçınız daha koyu ise, önce bir saç tonu seti ile açmanız gerekebilir. İkincisi, cildinizin alt tonunu dikkate alın. Soğuk bir alt tona sahipseniz, platin veya kül içeren bir bal sarısı seçin. Sıcak bir alt tona sahipseniz, altın vurgulu bal sarısı seçin.

Son olarak, yeni renginizin en iyi şekilde görünmesini sağlamak için gereken bakımı düşünün. Bal sarısı çabuk solma eğilimindedir, bu nedenle birkaç haftada bir renk koruyucu şampuan ve saç kremi kullanmanız gerekir. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak tüm saç renkleri arasında, sizin için mükemmel bal sarısı tonunu bulabilirsiniz.

bal rengi

Altın Karamel

Genel olarak sıcak tonlu tene sahip kişiler altın karamel saç ile güzel görünürler. Bu, buğday tenli insanları ve ayrıca sarı alt tonlu olanları içerir. Soğuk tonlu bir cildiniz varsa, bu görünümü de elde edebilirsiniz, ancak bu biraz daha zor olabilir. Yine de tüm saç renkleri arasında hayatınızın bir döneminde deneyebileceğiz bir saç tonudur.

altın karame

Sarı Gölgeli Saç renkleri

Bu ton, tüm saç renkleri içinde rutin olarak sarı saç tonunu kullanan kadınların görünümüne hareket ve canlılık katar. Sosyal ortamlarda gölgeli ton daha dikkat çekici ve sıcak bir etki yaratır. Tüm saç renkleri arasında oldukça dikkat çekicidir. Sarı tonlu saç renklerine ilginiz var ise, sarı gölgeli saç tonları tam istediğiniz gibi olacaktır.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 14

Balyaj Renkleri

Balyaj renkleri saçlarınızda güneşten açılmış gibi bir görüntü arıyorsanız seçeneğiniz olabilir. Doğal saç renginiz üzerine uygulayacağınız balyaj işlemi saç renginizi doğallıktan uzaklaştırmayacaktır. Böylelikle saçlarınız ile zarif bir görüntü yakalayarak dikkat çekicibir ton yakalayabilirsiniz.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 15

Açık ve Küllü Sarı Saç

Son zamanlarda tüm saç renkleri arasında en çok tercih edilen renklerden biridir. Açık kül sarısı saç, soğuk ten tonlarına ve mavi veya yeşil gözlere sahip kişiler için idealdir. Bu sarışın tonu, saçlarına aşırı sertleşmeden hafif bir dokunuş eklemek isteyenler için de idealdir. Koyu sarı veya kahverengi saçlarınız varsa, açık tonlar ekleyerek veya saçınızı birkaç ton açarak açık kül sarısı elde edebilirsiniz. .

tüm saç renkleri ve i̇simleri 16

Patlıcan Moru Saç

Eğlenceli ve göz alıcı bir saç tonu arıyorsanız, tüm saç renkleri içinde patlıcan moru harika bir seçenek. Bu canlı renk tonu, özellikle soğuk tonlu cilde sahip kişilerde çarpıcı görünüyor, ancak herkes kullanabilir. Patlıcan moru saçlar, kendini ifade etmek isteyenler için mükemmeldir ve dikkatleri üzerine çekeceği kesin. Bu trendi denemeyi düşünüyorsanız, sağa sola iltifat almaya hazır olun. Cilt tonunuz ne olursa olsun patlıcan moru sizi diğerlerinden farklı kılar.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 17

Karamel Kahve

Karamel kahve saç tonu, çok çeşitli tenleri güzelleştiren zengin, sıcak bir tondur. Doğal güzelliğinizi tamamlayacak bir saç arıyorsanız tüm saç renkleri içinde karamelli kahve harika bir seçenek. Bu gölge özellikle koyu kahverengi veya siyah saçlı insanlarda çarpıcı görünüyor. Sizin için mükemmel olan bir karamel kahve tonu mutlaka vardır!

tüm saç renkleri ve i̇simleri 18

Saç Tonu Değiştirme / Evde Saç Boyama Teknikleri

Yarı Kalıcı Saç Boyası Nedir?

Yarı kalıcı saç boyası, adından da anlaşılacağı gibi, kalıcı boyadan daha kısa süre dayanacak şekilde tasarlanmış bir saç türüdür. Bu, solmaya başlamadan önce tipik olarak sadece yaklaşık 6-8 yıkama süreceği anlamına gelir. Yarı kalıcı saç boyası, renk denemeleri yapmak isteyen ancak uzun vadeli bir taahhütte bulunmak istemeyenler için idealdir.

Ayrıca, daha fazla hasara neden olma olasılığı daha düşük olduğundan, saçı yıpranmış veya hassas olan kişiler için de iyi bir seçenek olabilir. Ancak yarı kalıcı saç boyasının gri saçları kapatmayacağına dikkat etmek önemlidir. Kapatıcılık arıyorsanız, kalıcı bir saç boyası kullanmanız gerekecektir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 19

Sombre Uygulaması

Sombre, ince bir ombre efekti oluşturmak için vurguları ve düşük ışıkları birleştiren bir saç rengi tekniğidir. Sombre görünüm, aşırı dramatik bir stile gitmeden saçlarına biraz boyut katmak isteyenler için idealdir. Kasvetli bir görünüm elde etmek için stilistiniz, vurguları ve vurguları boyamak için hassas bir balyaj tekniği kullanacaktır. Sonuç, yaz için mükemmel, doğal görünümlü, güneşten etki almış gibi bir görünümdür.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 20

Yeşilliği Yok Etmek

Nedenine bağlı olarak saçtaki yeşilliği çıkarmanın birkaç farklı yolu vardır. Yeşil renk tonu klor maruziyetinden kaynaklanıyorsa, saçınızı arındırıcı bir şampuanla yıkamak genellikle yeşili çıkarabilir. Saçınız doğal olarak kuru veya yıpranmışsa, şampuanlamadan önce derin bir bakım uygulaması yapmanız gerekebilir.

Yeşil renk tonuna sudaki metal iyonları neden oluyorsa, edta içeren bir şampuan kullanmak birikintiyi gidermeye yardımcı olabilir. Ayrıca elma sirkesi veya limon suyu ile yapılan durulamayı da deneyebilirsiniz. Her yöntem için, saçınıza nemi geri kazandırmak için iyi bir saç kremi uyguladığınızdan emin olun.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 21

Saç Uçlarına Balyaj Renkleri

Saç uçları için balyaj renkleri son yıllarda trend olan bir renklendirme tekniğidir. Doğal bir görünüm yaratmak için geniş bir hareketle parlak noktalar veya düşük ışıklar üzerinde boyamayı içerir. Bu teknik herhangi bir saç retonuna boyut eklemek için kullanılabilir, ancak özellikle sarı veya açık kahverengi saçlı olanlar için çok uygundur.

Saç uçları için balyaj renkleri evde bir kutu boya seti ile yapılabilir, ancak gerçekten doğal görünen sonuçlar istiyorsanız profesyonellere bırakılmalıdır. Bu boyama tekniğinin en güzel yanı, çok az bakım gerektirmesidir; saçınızın uzamasına izin verin ve zahmetsizce şık yeni görünümünüzün tadını çıkarın!

tüm saç renkleri ve i̇simleri 22

Siyah Saça Ombre Nasıl Yapılır?

Siyah saçta ombre elde etmek için, ağartıcı veya yüksek kaldırma rengi kullanarak saçı kademeli olarak açmanız gerekecektir. İstenen gölgeye ulaşıldığında, kökler tekrar siyaha boyanır. .

tüm saç renkleri ve i̇simleri 23

Sombre nedir? Nasıl uygulanır ve Örnekler

tüm saç renkleri ve i̇simleri 24

Doğal Işıltılı saçlar nasıl yapılır? Brushlight Tekniği

Parlak saçlara sahip birçok kişi, görünümü elde etmek için farklı teknikler kullanır. Bazıları doğal bir yaklaşım kullanırken, diğerleri ürünleri ve ısıyla şekillendirme araçlarını kullanır. En yaygın teknik brushlight tekniğidir. Bu, doğal yağları kafa derisinden saç uçlarına eşit olarak dağıtmak için bir kürek fırçası kullanmayı içerir. Brushlight tekniği ıslak veya kuru saçta kullanılabilir, ancak en iyi şekilde nemli saçta çalışır.

Başlamak için saç derinize birkaç damla yağ sürün ve ardından yağı eşit olarak dağıtmak için kürek fırçasını kullanın. Köklerden başlayın ve ipuçlarına kadar inin. Bu tekniği düz veya mat saçlara parlaklık kazandırmak için de kullanabilirsiniz. Sadece aşırıya kaçmadığınızdan emin olun, çünkü çok fazla yağ saçınızı ağırlaştırabilir ve yağlı görünmesine neden olabilir.

doğal işıltılı saçlar nasıl yapılır

Üç Renk Ombre Nasıl Uygulanır?

Ombre sadece şu anda son derece moda değil, aynı zamanda evde yapmak şaşırtıcı derecede kolay. Profesyonel görünümlü bir sonuç elde etmenin anahtarı, birbirine iyi uyum sağlayan üç renk kullanmaktır. En açık rengi tırnaklarınızın üst yarısına uygulayarak başlayın. Ardından orta rengi tırnağınızın alt yarısına uygulayın. Son olarak, en koyu rengi tırnaklarınızın uçlarına uygulayın. Ombre manikürünüzü gerçekten patlatmak için, bir kat şeffaf cila ile bitirin. Ve hepsi bu kadar! Sadece biraz zaman ve çaba ile kolayca şık bir ombre oluşturabilirsiniz.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 25

Krepe balyaj nedir ve nasıl yapılır?

Krepe yoğun saçlardaki renk geçişini uygun bir forma sokmaya çalışan, sık kullanılan bir balyaj tekniğidir. Krepe kelimesi saçların uçlarından tarak yardımı ile yukarı doğru itilerek kabartılması işlemidir.Balyaj ise saçların renginin komple değiştirilmeden yani doğal rengi bozmadan ton geçişleri yapılan bir boyama tekniğidir. Krepe balyaj ise, saçların ince tutamlar halinde renk açıcı kullanılarak boyanması işlemidir.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 26

Turunculaşan Saçı Kapatma Yolları Nelerdir

Turuncu saçları örtmeye çalışmak zor olabilir, ancak bunu yapmanın birkaç yolu vardır. Bir yol saç rengi çıkarıcı kullanmaktır. Bu turuncu tonları saçınızdan uzaklaştıracak ama aynı zamanda saçınıza da zarar verebilir. Başka bir seçenek de renk düzeltici bir şampuan veya saç kremi kullanmaktır. Bu ürünler saçınızdaki turuncu tonları nötralize ederek daha dengeli görünmesini sağlar. Son olarak, doğal tonunuza yakın geçici bir saç tonu kullanabilirsiniz. Bu, turuncu tonları kaybolana kadar kamufle etmeye yardımcı olacaktır.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 27

Küllü saç nasıl elde edilir?

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok saç olsa da, küllü saç, elde edilmesi zor olabilecek benzersiz bir renk tonudur. Küllü saçlara sahip olmanın anahtarı, gümüş veya mavi pigmentler içeren bir ürün kullanmaktır. Bu pigmentler, saçtaki sarı veya turuncu tonları nötralize etmeye yardımcı olarak daha soğuk, daha sert bir gölge elde edilmesini sağlar.

Başlamak için, boyalı saçlar için formüle edilmiş bir şampuan ve saç kremi seçin. Bu ürünler saçınızı hasardan korumaya ve yeni renginizin canlı görünmesini sağlamaya yardımcı olacaktır. Ardından, mevcut renginize karıştırmak için bir fırça veya aplikatör kullanarak köklerinize bir kök rötuş ürünü uygulayın. Son olarak, küllü buklelerinize belirginlik ve parlaklık kazandırmak için bir yassı demir veya saç maşası kullanın. Bu basit ipuçlarıyla evde küllü saçlara kavuşabilirsiniz.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 28

Saç Boya Markaları Renk Katalogları

Silver Şampuan Nedir? Neden Kullanılır Etkileri Nelerdir?

Silver Şampuan saçınızda istemediğiniz sıcak sarı tonlarının nötrlenmesine yardımcı olur, ayrıca beyaz ve gri tondaki saçlarınızın sararmaması için etkili bir şampuandır.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 29

Mor Şampuan Nedir

Mor şampuan da aynı şekilde saçınızda istemediğiniz sıcak sarı tonlarının oluşmamasına ve soğuk sarı saç renginizin doğal formunda kalmasına yardımcı olmaktadır.

tüm saç renkleri ve i̇simleri 30

Syoss Saç boyası Renkleri Kataloğu

tüm saç renkleri ve i̇simleri 31

Neva Color Saç renkleri kataloğu

tüm saç renkleri ve i̇simleri 32

İgora Royal Saç Boyaları Katalog

tüm saç renkleri ve i̇simleri 33
tüm saç renkleri ve i̇simleri 34
tüm saç renkleri ve i̇simleri 35
tüm saç renkleri ve i̇simleri 36

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (59)

Popüler Yorumlar
  1. 11 Haziran 2016

    Slm. Benim saç rengim kahverengi. Bense saçımı ballı kızıl saç rengine boyatmak istiyorum . Ten rengim ise buğday. Sizce yakışır mı ??? Ya da önereceğiniz bir saç rengi var mı ???

  2. Omre saçlarım ne kısa ne uzun ince telli 6 aylık dip boyam baya bı geçti kestaneyle koyu kızıl karışımı yada açık kestaneyle bakır karışımı hangisi uygun saçlarım için fikir istiyorum ya çok acil

Yapılan Yorumlar
  1. 11 Haziran 2016

    Slm. Benim saç rengim kahverengi. Bense saçımı ballı kızıl saç rengine boyatmak istiyorum . Ten rengim ise buğday. Sizce yakışır mı ??? Ya da önereceğiniz bir saç rengi var mı ???

  2. vital 7.77 hangi renk

  3. Saçım bir aydın bakır önceli sarıydı bakırın üstüne bal köpüğü veya açık küllü sarı sürsem nasıl olur teşekkür ediyorum şimdiden

  4. ben beğenmedim ama aradığım sarının tonunu buldum eyw.

  5. Saç renkleri için teşekkür ederim.

  6. Omre saçlarım ne kısa ne uzun ince telli 6 aylık dip boyam baya bı geçti kestaneyle koyu kızıl karışımı yada açık kestaneyle bakır karışımı hangisi uygun saçlarım için fikir istiyorum ya çok acil

  7. Merhabalar saçlarımi yaklaşık 1yil kadar boyamiyorum doğal tonlarda saçlarım var ama güneşte kızıl yansımalar var. Tek renk ve küllü olması için hangi renge boyamaliyim. Koyu kumral ile yoğun küllü kumral düşünüyorum doğru olur mu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir