Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

Siyah Saça Ombre Nasıl Yapılır?


0

50’den fazla Siyah saça Ombre modeli, siyah saça Ombre Nasıl yapılır? Hangi saç rengi Seçilmelidir? Sarı, Karamel, kızıl, Kahverengi saç ombre siyah saça yakışır mı? Üstelik Kuaförlerde uygulanmış video’da ekledik. Saçlarınız siyah ise ve ombre Ya da sombre, Işıltı attırmayı düşünüyorsanız bu konu tam size göre.

siyah ombre
siyah ombre
siyah ombre

Siyah Saça Ombre Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konuda Yer Alan Başlıklar

Siyah saçlı ombre söz konusu olduğunda, dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır. Birincisi, saçtaki doğal alt tonlar, rengin nihai sonucunu etkileyecektir. Sıcak alt tonlu kişiler daha fazla kırmızımsı tonlar görebilirken, daha soğuk alt tonlu kişiler daha fazla kül tonları yaşayabilir. Açma işlemi zarar verebileceğinden ve derin bakım işlemleri gibi ek adımlar gerektirebileceğinden, saçın mevcut durumunu da hesaba katmak önemlidir. Son olarak, saç sağlığından ödün vermeden istenen renk tonunu elde etmek için koyu saçla çalışma deneyimine sahip güvenilir bir stilist seçmek çok önemlidir. Bu hususlar göz önünde bulundurularak siyah saçlarda muhteşem ombre sonuçları elde edilebilir.

Siyah Saça Evde Nasıl Ombre Yapılır?

Siyah saçlarınızda modaya uygun ombre görünümünü evde denemek istiyorsanız, birkaç şeyi aklınızda bulundurmanız önemlidir. İlk olarak, herhangi bir açıcıyı denemeden önce saçınızın iyi durumda olduğundan ve aşırı hasar görmediğinden emin olun. Normal açıcı ciddi hasara neden olabileceğinden, özellikle koyu saç tonları için yapılmış bir açıcı ürünü kullanmak da çok önemlidir. Saçınızın istediğiniz kısımlarını uygun tonda açtıktan sonra, yarı kalıcı bir boyama işlemi kullanmak, ombre etkisinin saç tellerinize zarar vermeden daha uzun süre dayanmasına yardımcı olacaktır. Son olarak, yeni boyanmış saçlarınızı beslemek ve korumak için derin bakım uygulamalarını takip ettiğinizden emin olun. Bu ipuçlarını göz önünde bulundurarak evde güzel ombre sonuçları elde edebilirsiniz.

siyah saça ombre nasıl yapılır? 1
siyah saça ombre nasıl yapılır? 2

Siyah saçlarının tümünü boyamak istemeyenler, saçına ışıltılar katmak için ombre uygulaması yaptırabilir.

siyah saça ombre nasıl yapılır? 3

Evde Ombre Yapılışı

Sadece açık renk saçlar için değil, koyu tonlarda ki saçlara da uygulanan ombre uygulaması, saçlarının tamamını boyamak istemeyen ve doğal bir görünüm hedefleyenlerin sıkça tercih ettiği saç boyama yöntemlerindendir. Ombre uygulamasını en iyi taşıyan saç renklerinden olan siyah saça ombre yapılırken oksidanla saç rengini açmak gerekir. Ombre, saçın uç ve boy kısımlarına uygulandığı için saç renginin tamamının açılmasına gerek yok. Siyah saçlarınıza ombre işlemi uygulamak istiyorsanız, mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız. Zira hatalı yapıldığı taktirde beklenmedik ciddi olumsuzluklar ortaya çıkabilir.

siyah saça ombre nasıl yapılır? 4

Ombre Saç Boya Setleri ile evde ombre işlemini yapmak için, hazır olarak alacağınız bu kutuların içinde, boya fırçası ve saç açıcı madde mevcuttur. Boya alerjik reaksiyonlara neden olabileceğinden boyayı cildinizde deneyip, tüm uyarıları okumanız tavsiye edilmektedir.

siyah saça ombre nasıl yapılır? 5

Saçlarınızı bir toka ile toplayıp, boya fırçasını, renk açıcı maddeye batırarak, saçtan küçük tutamlar alıp yalnızca uçlarına uygulayın. Daha sonra, saç uçlarınızın biraz yukarısına kadar, saç açıcıyı uygulayıp, istediğiniz renk tonunu elde ettikten sonra, işlemi saç uçlarınızın tamamına uygulayıp, yarım saat kadar bekleyin. Sonrasında, saç açıcıyı tekrar uygulayıp, tarak yardımı ile boyun hizasından, aşağı doğru saç açıcı olan yerleri tarayıp, yaklaşık yarım saat bekleyin. Son olarak saçınızı şampuanlayıp, ombre işlemini tamamlayın.

siyah saça ombre nasıl yapılır? 6

Gelin Başı Video

Siyah Saça Yakışan Ombre Tonları

Siyah saça ışıltı veren ombre uygulaması için çok fazla açık renkler yerine koyu ve yoğun tonda ombre uygulamak gerekir. Siyah saç üzerine kızıl, kahverengi, pembe, mavi ve gri gibi renkler iddialı ancak oldukça farklı seçimlerdir. Siyah saça ışıltı veren ilham alacağınız ombre modelleri;

siyah saça ombre nasıl yapılır? 7

Küllü Tonda Ombre

siyah saça ombre nasıl yapılır? 8

Koyu Sarı Ombre

siyah saça ombre nasıl yapılır? 9

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir