Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

Pastel Pembe Saç Rengi Ve Boyaları


0

Pastel pembe saç rengi özellikle 18-25 yaş arası tüm dünyada genç kızlar için trend olmuş bir saç rengidir. Son derece soft / yumuşak sizi daha parlak, yüzünüzü daha net ortaya çıkaracak çok güzel bir saç rengi tonudur.

Pembe saç rengi tern ten rengine uyumludur. instagram’dan aldığımız Fotoğraflarda göreceğiniz üzere esmer tenli bayanlara da çok yakışmakta. Ancak özellikle beyaz ten rengine sahip genç kızlar ve soğuk cilt alt tonuna sahip kadınlar kullanmakta. Bunun nedeni pembe daha sıcak bir saç rengi olduğu için ten rengini notrlemek. Böylece daha doğru bir renk uygumu sağlayabilirsiniz.

pastel pembe saç rengi ve boyaları 1

Tabii ki pastel saç rengi kullandığınızda makyajınızı da pastel tonlarında makyaj yapmak daha doğru bir seçim olacaktır. Bununla birlikte pembe iddialı bir renk olduğu için kıyafet seçimi ve kombinleriniz de saç renginize uygun olarak yapmanız gerekebilir.

pastel pembe saç rengi ve boyaları 2

Pastel Pembe Saç Boyaları

Pastel tonlarında pembe saç boyalarını Türkiye’de de satışı bulunan directions ve manic panic saç boyalarından elde edebilirsiniz. Her içi markanın da direk olarak pastel pembe saç boyaları mevcuttur.

pastel pembe saç rengi ve boyaları 3
pastel pembe saç rengi ve boyaları 4
pastel pembe saç rengi ve boyaları 5
pastel pembe saç rengi ve boyaları 6
pastel pembe saç rengi ve boyaları 7
pastel pembe saç rengi ve boyaları 8
pastel pembe saç rengi ve boyaları 9
pastel pembe saç rengi ve boyaları 10
pastel pembe saç rengi ve boyaları 11

5 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir