Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Ünlüler Dünyası

Aylin Coşkun Saç Rengi ve Modelleri


0

Alin Coşkun platin sarısı saç rengi , civciv sarısı saç rengi gibi son derece açık sarı saçları tercih etse de kendisin doğal saç rengi koyu kahverengidir.

Kaşlarını sürekli yukarı çektiren Aylin’in bu şekilde daha vamp bir kadına dönüştüğünü ama bu görüntünün de kendisine kesinlikle yakışmadığını kendisini en az 10 yaş yaşlı gösterdiğini de belirtelim.

aylin coşkun saç rengi ve modelleri 1

Aylin Coşkun’un 44 yaşında olmasına rağmen onu meşhur eden şarkısı Sinsirella’nın 10-15 yaş kızlar için ideal bir şarkı olması da ayrıca şaşırtıcı. Aşağıda doğal makyajsız hali ile görülmekte. Dudaklarda ve alında botoks, burun ve çene estetiği olduğunu düşünüyorum.

aylin coşkun saç rengi ve modelleri 2

Burada Pilatin sarı saç rengini görebilirsiniz. Platin sarı saç rengi yaş olarak her zaman bir kadını yaşlı göstermez, çoğu zaman daha genç bile gösterebilir.

aylin coşkun saç rengi ve modelleri 3

Aylin Coşkun’u sanırım herkes Sinsirella şarkısı ile tanımaya başladı. 67 Milyon youtube’de izleme almasına karşın inanın ne ismini duygum ne de klibini izledim. ( Gerçi tv’de izlemiyorum ).

Kaşlarını bu şekilde kalkık yapması gördüğünüz gibi kendisine kesinlikle yakışmıyor.

aylin coşkun saç rengi ve modelleri 4

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir