Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Boyama

Tüm Markaların Saç Boya Katalogları


0

Bu konuda Türkiye’de satılan tüm saç boya markaların Saç Boya kataloglarını görebilirsiniz. – Numaraları – Renk paletleri – 2019 güncel fiyatları ve nerede satıldığına dair bilgiler bulunmaktadır. Ayrıntılı boya katolog fotoğrafları ile birlikte hangi rengi nasıl elde bileceğinizi- saç boyası karışımlarını evde saç boyama ve saç rengi konusunda uzman olan editörlerimize sorabilirsiniz.

Saç Boya katalogları Listesi

Konuda Yer Alan Başlıklar

Garnier Saç Boyaları ve Renk Kataloğu

Amonyaksız saç boyası üreten Garnier olia serisinde oldukça başarılı olmuştur. Saçları en az kurutan bu saç boyası markası, kutudakine yakın saç rengi çıkardığını da söyleyebiliriz. Ancak olia serisi saç boyası bulmak internet haricinde oldukça güçtür. 2022 fiyatları ise

saç boya katalogları
Garnier Saç Boya katalogları

Davines Mask Color Saç Boyası Kataloğu

Türkiye’de satılan en kaliteli saç boya markalarının başında yer alan Davinas Mask Color saç boyası’nın fiyat- performans olarak kadınların en çok memnun kaldığı saç boya markası olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İnternetten satın alabileceğiniz bu saç boyasının 2019 fiyatları ise 40 tl civarındadır. kalıcılığı ve beyazları kapatma performansı ise oldukça başarılıdır.

Voila Saç Boyası Ve Renk Kataloğu

Uygun fiyatlı saç boya markalarından birisi olan Voila saç boyasının 2019 fiyatları 15-20 tl arasındadır. Evde saç boyamak için sıklıkla kullanılan bir marka olan Voila’nın beyaz saçları kapatmadığına dair eleştiriler aldığını söyleyebiliriz.

Loreal Saç Boyaları ve Renk Kataloğu

Loreal’in farklı pek çok serisi olduğunu hatırlatalım. En kaliteli saç boyalarından birisi olan Loreal evde kadınların saç boyama işleminde en çok güvendiği saç boya markalarının başında gelmektedir.

Palette Saç Boyaları ve Renk Kataloğu

Evde saç boyayan bayanlar için ideal bir saç boyasıdır. Fiyatları yaklaşık 20-25 tl civarındadır. Pek çok saç rengi alternatifi bulunmaktadır. Saç boyasında farklı renklerin oluşması yine Palette kullanan bayanların en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesidir.

tüm markaların saç boya katalogları 1

Syoss Saç Boyaları ve Renk Kataloğu

En ucuz saç boyalarından birisidir. 2019 fiyatları yaklaşık 10 tl civarındadır. Ancak Kullanıcı deneyimi olarak Beyazları kapatmadığı , saç boyasının 2-3 yıkamada aktığına dair yorumlar kullanan kadınlar tarafından dile getirilmektedir. Watsons mağazasında satın alabilirsiniz.

Avon Saç Boyası Numaraları

2019 fiyatları 20 tl civarındadır. 23 farklı saç rengi seçeneği bulunmakta olup fiyat- performans açısından tercih edilebilir.

Manic Panic Saç Rengi Kataloğu

Farklı, sıra dışı saç rengi isteyen ve evde saçlarını boyamak isteyen bayanlar için özellikle Avrupa’da en çok tercih edilen ( extrem saç renkleri için ) saç boyası markasıdır. Pembe, mor, patlıcan yeşili, şeftali, turuncu ve aklınıza gelebilecek tüm uçuk renkleri bu saç boyasının kataloğunda bulmanız mümkündür. 2019 fiyatları 65 tl’dir.

Directions Saç Rengi Kataloğu

Yine avrupa’da oldukça popüler olan bu saç boyası tıpkı Manic Panic saç boyası gibi sıra dışı saç rengini tercih edenlerin kullandığı bir saç boyası markasıdır. 2019 fiyatları 30 tl’dir ve internette satın alınabilmektedir.

Naturigin Organik Saç Boyası Renkleri

Avrupada oldukça popüler olaran Naturigin Organik saç boyası’nın en büyük avantajı kimyasal içermemesidir. Adından da anlaşılacağı üzere organik bir saç boyasıdır. Özellikle saç boyasına alerjisi olanların kullanabileceği ve bizim de tavsiye ettiğimiz saç boyalarındandır. En büyük dezavantajı fiyatının pahalı olmasıdır diyebiliriz. 2019 fiyatı 79 tl’dir.

İgora royal Saç Renkleri Kataloğu

Genellikle profesyonel kullanım içindir. Kuaförlerin en çok kullandığı saç boyalarındandır. 2019 Fiyatları ortalama 25 tl civarındadır. Bu saç boyasının saç rengi skalası çok geniştir ve karıştırarak hemen hemen her türlü saç rengini elde etmeniz mümkündür. Kuaförlerin sıklıkla tercih etmesine rapmen internette de satışı olduğu için evde de rahartlıkla kullanabilirsiniz.

tüm markaların saç boya katalogları 2
tüm markaların saç boya katalogları 5

Nevacolor Saç Renkleri Kataloğu

En büyük avantajı fiyatı. Kutudaki saç renklerinin genellikle tutmakta, pek çok farklı saç rengi alternatifi bulunmakta. En önemli eleştiriler saçları kuruttuğu yönündedir. 2019 fiyatları 16-20 tl arasındadır. Avantajlarından birisi de amonyaksız olmasıdır.

L’Oréal Saç Renkleri Kataloğu

En kaliteli saç boya markalarının başında gelir. Saç boyası paket fiyatları 55 tl ile 25 tl arasında değişmektedir. Saçları kolay kolay yıpratmaz ancak boyalarında kimyasal bulunmaktadır. Saç renk uyumu açısından da oldukça başarılı olan Loreal saç boyası saçlarda kalıcı renkler oluşturmaktadır.

tüm markaların saç boya katalogları 3

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir