Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

Berna Koraltürk Saç Rengi ve Modelleri


0

Berna Koraltürk gerçekten çok güzel bir kadın. Ancak daha önceki yıllarda oynadığı dizilerde şu anda göründüğü kadar güzel görünmediğini de söylemek gerekir. Bunun en büyük nedeni 30 yaşına gelmiş olması ve olgunluğunun yüzüne vurması, saç stilini ve saç rengini değiştirmesi ve sanıyorum üst dudağına botoks yapması olabilir. Daha önceki fotoğraflarında dudaklarının daha ince olduğu anımsıyorum.

Doğal saç rengi açık kumral olan Berna’nın ten rengi beyaz olmasına rağmen cilt alt tonu notr bu nedenle hem küllü saç tonları hem de karamel tonlar da kendisine yakışmakta.

Aşağıdaki saç renginin kendisine inanılmaz yakıştığını söylemekle başlayalım. Amerikalıların sıklıkla uyguladığı bu omre saç rengi geçişi saç diplerinde doğal açık kumral saç rengi ve saç uçlarında altın sarısı saç rengi olarak siz de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

berna koraltürk saç rengi ve modelleri 1
berna koraltürk saç rengi ve modelleri 2

Saç Modelleri ve Kesimi

Bakır kahve saç rengi ve kahküller bernaya yakışmayan bir saç rengi ve tarzı. Kahküller kaşlarını kapattığı gibi zaten küçük olan gözlerini de kapatmakta.

berna koraltürk saç rengi ve modelleri 3
berna koraltürk saç rengi ve modelleri 4

Kahverengi saçlar her ne kadar kendisine yakışsada zayıf ve ince telli saçları olduğu için Berna Koraltürk’e bu saç stili kesinlikle yakışmamakta. Ya saçlarını dalgalı yapıp kabartmalı ya da saçlarını geriye toplayıp güzel yüzünü ortaya çıkarmalı.

berna koraltürk saç rengi ve modelleri 5
berna koraltürk saç rengi ve modelleri 6

Saç kesimi olarak ise hep sırtına kadar düşen uzun saçları tercih etmekte. Düğününde ise ( kendisinden 15 yaş büyük biri ile evlendiğini de hatırlatalım ) çok güzel bir kır düğününü yansıtan doğal fransız örgülü saç modelleri ise son derece başarılı bir saç modeli olmuş.

berna koraltürk saç rengi ve modelleri 7
berna koraltürk saç rengi ve modelleri 8

5 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir