Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Ünlüler Dünyası

Zara Saç Rengi ve Modelleri


0

Gerçek adı Neşe Yılmaz olan kürt kökenli Zara gerçekten çok özel doğal güzelliği olan bir şarkıcı. Kara kaşlı parlak iri kahverengi gözleri, uzun kaşları kara uzun ve kalın doğal kaşları estetikli bir yüz hattı var. Uzun boylu, balık etli çok güzel bir fiziğinin de olduğunu belirtelim. Son zamanlarda şarkıcılık dışında dizi filmlerinde oyuncu olarak da gördüğümüz Zara önce İskender Ulus, sonrasında da Akif Beki ile evlenmiş ve sonrasında boşanmıştır.

Doğal saç rengi, göz rengi ile uyumlu koyu kahverengi olan Zara genellikle saçlarını çikolata kahverengi saç rengi’ne boyamakta. Beyaz tenli olması açık tonlarda ( Bal rengi dediğimiz ) Çok güzel bir göz rengi olması kara kaşları ile siyah saç renginin ağırlığını hafifleten bir renk.

zara saç rengi ve modelleri 1
zara saç rengi ve modelleri 2

Saç Kesimi ve Modelleri

İlk çıktığı yıllarda kısa küt saçları siyaha yakın koyu kahverengi saçları ve zayıf ve uzun fiziği ile son derece zarif ve güzel bir kadın olması nedeni ile de dikkat çeken Zara’nın son yıllarda daha uzun saç kesimi kullandığı uzun dağınık bazen dalgalı bazen perçemli arkadan topladığı saçlarını çeşitli albüm kapaklarında daha maskülen duran arkaya yatırdığı omuzlarına kadar dökülen saçlarla da görmek mümkün.

zara saç rengi ve modelleri 3
zara saç rengi ve modelleri 4
zara saç rengi ve modelleri 5
zara saç rengi ve modelleri 6

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir