Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Takı-Aksesuar

Red Pırlanta Tektaş Modelleri


0

Bu konumuzda karatlarına göre v kesim ve yuvarlak kesim red pırlanta tek taş yüzüklerin fiyatlarını tek tek açıklayıp yüzük modellerinin fotoğraflarını ve nerede satıldığını sizlere aktaracağız.

Evlilik tekliflerinin olmazsa olmazlarından tek taş pırlanta yüzükleri satın almadan önce gerek internette gerek pırlanta satan mağazalarda tek tek modelleri ( ki genellikle kesimlerine göre aynı tip ve tarzlardır ) incelemenizi öneriyorum.

Özellikle internette çok uygun fiyata Tek taş pırlanta satın alabilirsiniz. Ancak satış yapan firmaların güvenilirliğini çok iyi araştırmanız gerekiyor. Çünkü piyasada fiyat kırıp sahte ürün satan maalesef satıcılar da bulunuyor.

Özellikle tek taş alırken pırlantaların GİA ve HRD Sertifikalı olup olmadığını da araştırmanızı öneriyorum. Bu nokta’da Red Pırlanta’nın web sitesini ziyaret edebilir şu anda %50 indirimde olan tek taş fiyatları‘nı inceyebilir ve satın alabilirsiniz.

Türkiye’de özel pırlantalar olmakla birlikte karat büyüklüğü olarak satılan en büyük tek taş pırlantaların başında 1.50 karat gelmektedir. Aşağıda gördüğünüz ve normal fiyatı 150.000 tl olan pırlantanın şu anki satış fiyatı 75.000 tl.

red pırlanta tektaş modelleri 1
1.50 karat Pırlanta Tek taş

Yine oldukça yüksek karatlı yuvarlak kesim pırlantanın satış fiyatı 82.400 tl %50 indirim ile 41.200 tl’ye Red Pırlanta‘da satışa sunulmakta.

red pırlanta tektaş modelleri 2
1.25 karat Pırlanta Tek taş

Aşağıdaki Pırlanta ise 0.62 karat büyüklüğünde. Yine orta ve üst gelir guruplarına hitap eden bu tek taşın %50 indirimli fiyatı 10.000 tl.

red pırlanta tektaş modelleri 3

Kare ya da diktörtgen tarzı pırlanta yüzüklerden hoşlananlar için tasarlanan ve 0.50 karat olan bu tek taşın fiyatı ise 7.720 tl.

red pırlanta tektaş modelleri 4

Makul fiyatlara alınabilecek en uygun karat pırlantaların 0.43 tl’den başlıyor diyebiliriz. Fiyatları ortalama olarak 5.300 tl ortalamasında.

red pırlanta tektaş modelleri 5

Bütçenize göre değişmekle birlikte en çok satılan pırlanta tek taşların ortalama karatları 0.25 ile 0.35 arasındadır. Fiyatları ile 4 tl ile 2.500 tl arasında değişmektedir.

red pırlanta tektaş modelleri 6
0.30 karat fiyatı ise 3.000 tl
red pırlanta tektaş modelleri 7

Diktörtgen kesim tek taş yüzük yine 0.30 karat ve fiyatı da 3.00 tl.

red pırlanta tektaş modelleri 8

0.25 karat pırlanta yüzüklerin ortalama fiyatları ise 2.500 tl.

red pırlanta tektaş modelleri 9

En düşük alınabilecek karatlı pırlantalardan birisi. 0.15 karat. Bunların fiyatları ise 1.600 tl civarlarında satılmakta.

red pırlanta tektaş modelleri 10

3 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir