Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Boyama

Avon Saç Boyası Numaraları


0

Bu konuda saç boya numaraları, katalog resimleri ve her ana renk kategorisine ait saç boya renklerini sizlere sunmaya çalıştım. Avon Saç boyaları hakkındaki kullanıcı yorumlarını da yine bakımlı kadın sitemizde bulabilirsiniz. Kullandıysanız Avon saç boyaları hakkındaki yorumlarınızı da konu altımızdaki yorum alanında paylaşmanızı rica ediyoruz.

Avon Kalıcı Saç Boyaları Kataloğu

Konuda Yer Alan Başlıklar

Bir kadının en önem verdiği konu saçlarıdır. Çünkü saçlar şıklığımızı tamamlayıp, güzelliğimize güzellik katar bu nedenle saçların hoş ve bakımlı görünmesi çok önemlidir. Dünyanın lider güzellik markası Avon kalıcı saç boyası ile daha canlı beslenmiş ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz. Avon Advance Techniques Saç Boyaları bir yandan bakım sağlarken bir yandan da kalıcı ve ışıltılı renklerle uygun fiyata evde profesyonel sonuçlar elde edebilirsiniz. Yumuşak ve parlak saçlara kavuşmak isteyen bayanlara 23 farklı zengin renk seçeneği sunan Advance Techniques Saç Boyaları ile son moda saç trendlerini takip ederken doğal güzelliğinizle bütünleşen renk tonunu kolaylıkla bulup, kalıcı, canlı ve ışıltılı saç renginiz ile tüm dikkatleri üstünüze çekeceksiniz

Advance Techniques Kalıcı Krem Saç Boyası

Ürün kutusu içinde saç boyama için gerekli “3 ADIM” ürünleri bulunur ve ilk adım, “Uygulama Öncesi Bakım Ürünü”, boyama yapmaya başlamadan önce tüm saça uygulanarak saç boyasının eşit şekilde dağılmasını sağlar.

İkinci adım, aplikatör şişesinin içinde krem boya ve oksidasyon losyonu iyice karıştırılıp, saça uygulanacak saç boyası elde edilir. Saç boyası beyazların %100’e kadar kapanmasını sağlayıp, kalıcı, canlı renkler kazandırır.

Son adımda ise, “Uygulama Sonrası Bakım Ürünü”, içeriğindeki Lock–In Teknolojisi saç rengini hapsederek saçın uzun süre parlak ve canlı olmasına yardımcı olur. Kadınların en çok tercih ettiği saç boyası markalarından olan Avon Saç Boyası ile hayal ettiğiniz renkte sağlıklı, parlayan saçlara kavuşabilirsiniz.

Avon Saç Boyası Numaraları

Avon saç boyalarında saç boyası renk kataloğunda yazan bilgilere göre beyazlarda %100‘e varan renk kapatıcılığı sağladığı vurgulanmıştır.

Sarı Saç Renk Boyaları

12.01 – Küllü Platin Sarısı

10.31 Açık Şampanya Sarısı

10.0 Açık Sarı

9.0 Sarı

8.1 Koyu küllü sarı

8.0 Koyu sarı

7.3 Yoğun dore kumral

7.0 Kumral

avon

Kahverengi Saç Rengi Boyaları

6.7 Çikolata kahve

6.0 Açık Kahve

6.4 Bakır Kahve

6.3 Dore Kahve

6.0 Kahve

4.0 Yoğun kahve

3.0 Koyu Kahve

avon saç boyası numaraları 1

Kızıl Saç Renk Boyaları

7.4 Bakır Kızıl

6.56 Akaju Kızıl

5.65 Yoğun Akaju Kızıl

4.6 Kestane Kızıl

4.5 Yoğun Akaju kestane

3.6 Koyu Kızıl Kestane

avon saç boyası numaraları 2

Siyah Saç Renk Boyaları

2.1 Mavi Siyah

2.0 Doğal Siyah

avon saç boyası numaraları 3

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir