Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Dekorasyon

2019 Zebra Perde Modelleri


0

Bir çizgisi tül ve diğer çizgisi kumaş olmak üzere birbirini takip eden çizgiler şeklinde imal edilen zebra perdeler, isimlerini bu yapılarından ve görünüşlerinden alan, storlu olarak üretilen perde modelleridir. Klasik stor perdelerde olduğu gibi üst taraftaki bir boruya bağlı olan mekanizma sayesinde açılıp kapatılabilen zebra perdeler, kullanım kolaylıklarının yanı sıra görünüşleri sayesinde (yani mekâna yaptıkları estetik katkı sayesinde) tercih edilen perde modelleridir.

2019 zebra perde modelleri 1

2019 Bambu Zebra Modeli. Eklenen birkaç ayrıntı ile kullanıldığı mekâna çok farklı bir hava kazandırabilir.

Son yıllarda işyerlerinin dışında evlerde de sıkça kullanılan perde modelleri arasına giren zebra perdeler, mutfakların yanı sıra balkonlarda ve teraslarda yapılan uygulamalarda tercih edilen perde modelleri olarak gösterilebilirler. Bu perde modellerine artan ilgiyi fark eden tekstil tasarımcılarının yaptıkları çalışmalar sayesinde, işyerlerinin yanı sıra evlerin her odasında rahatlıkla kullanılabilen zebra perde modelleri sergilenmeye başlamıştır.

Zebra Perde Modelleri

Konuda Yer Alan Başlıklar

2019 zebra perde modelleri 2

Zebra perde modellerini yıl bazında değerlendirmek doğru olmayacaktır. Pek çok farklı çeşidi/modeli bulunan zebra perdeler, kıyafetlerde olduğu gibi her yıl değişebilen moda renklerde veya modellerde, desenlerde üretilebilen perdelerdir.

2019 Jakarlı Zebra Perde. Kullanılan farklı desenler ve ışıltılar, evinizin bambaşka bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır.

Kıyafetlerle kıyaslandığında çok daha uzun süre kullanılan zebra perdeleri, o yıl için geçerli olan, moda olan modellere göre değerlendirmek mümkün olmayacaktır. Aşağıda tanıttığımız zebra perde modellerinin farklı renklerde olanlarını ya da farklı desenlere sahip olanlarını seçmek (evinizin, perdeyi kullandığınız mekânın ihtiyaçlarını dikkate alarak) daha mantıklı olacaktır.

Bambu Zebra Perde

Bambu görünümüne sahip olan ve kullanıldıkları mekâna egzotik bir hava katabilen bu modeller, genellikle kızıl-kahve rengi gibi tonlardaki renklerde üretilen perdelerdir.

Önlerine konumlandırılan sehpa, çiçekler, farklı renklerdeki tekli koltuklar ya da aynalar sayesinde odanın seçkin bir görünüm kazanmasına da yardımcı olabilen bambu zebra perde modelleri, evlerde en çok tercih edilen zebra perde modelleri olarak gösterilebilirler.

Jakarlı Zebra Perde

Perdeye desen veren ve ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlayan simler kullanılarak üretilen zebra perde modelleridir. Diğer modellerle kıyaslandığında daha iddialı ve daha canlı bir görünüm sunan zebra perde modeli olduğu söylenebilir.

Pliseli Zebra Perde

2019 zebra perde modelleri 3

2019 Pliseli Zebra Perde. Çift katlı ve sık dokunmuş kumaşlar kullanılarak imal edilen zebra perde modelidir.

Çift katlı ve sık dokunmuş olan kumaşların kullanıldığı zebra perde modeli olarak tarif edilebilir. Farklı renklere ve farklı desenlere sahip olan modelleri, tüm mekânlar için uygun ve kullanışlı bir perde modeli olmasını sağlamaktadır.

Zebra Perde Fiyatları

Kullanışlı ve çok yönlü perdeler olmasının yanı sıra kolay temizlenebilen ve aynı zamanda dayanıklı kumaşlardan imal edilen zebra perdeler, maliyetleri açısından değerlendirildiklerinde de dikkat çeken perde modelleridir.

Stor perde olarak kullanılan zebra perdeler, çizgili yapıları sayesinde tül perde olarak da kullanılabilen, güneş ışığından kolay bir şekilde faydalanılmasını sağlayan perde modelleridir. Kullanım kolaylıkları maksimum düzeyde olan ve klasik perdeler gibi de kullanılabilen zebra perdeler, tüm perde çeşitleri arasında (özellikleri değerlendirildiğinde) en uygun fiyatlarla satışa sunulan perde modelleri olarak gösterilebilirler.

5 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir