Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Modelleri

2019 Kıvırcık Saç Modelleri


1

Son Güncelleme: 08.04.2019

Bu konuda en son paylaşılan Kıvırcık saç modelleri fotoğrafları ve bilgilerini bulabilirsiniz.

Kıvırcık Saç Kesimi

Konuda Yer Alan Başlıklar

kıvırcık saç Kesimi Kuru Olarak Yapılmalı

Saçlarınızı ıslak ve taranmış olarak kestirirseniz kuruyup, dalgalandığı zaman nasıl şekil alacağını kestiremezsiniz. Böylece çok katlı ya da tam tersi az katlı, dalgaların iyi görünmenin aksine kabardığı ve sorun olduğu bir saçla kalabilirsiniz. Halbuki saçınız kuru olarak kesilirse nihai sonuca en yakın versiyonunu görebilirsiniz. Bir de size saç kesimi ile ilgili naçizane diğer önerim; bir ünlüden, sosyal medyadan vs. örnek alacaksanız kendi kıvırcığınıza, saç dalganıza uygun birini seçin ve kesimden sonra saçlarınızı kıvırcık bıraktırın. Tabii ki düzleştirici fön vs. yapılabilir. Ama ilk anda kullanışlı mı anlamak ve gerekiyorsa kısa sürede düzelttirmek için doğal dalgası ile bırakmak daha sağlıklı olacaktır. Kaynak @brushlights

2019 kıvırcık saç modelleri 1

Kıvırcık saçlar saçın protein yapısına bağlı olarak şekillenir. Genetik olarak anne ya da babadan geçtiği için her ikisinden birisinin kıvırcık saçlı olması durumunda çocukta büyük ihtimalle bu şekilde olacaktır. Kıvırcık saçların farklı yapısı olmakla birlikte arap saçı olarak bildiğimiz son derece sıkı ve şekil vermenin zor olduğu saçlar ile birlikte bukleli ve nispeten daha rahat ve kolay şekil verilebilen kıvırcık saçların kullanımı çok daha kolaydır.

Kıvırcık saçların bakımı şayet bukleli ise daha kolaydır. Saçınızı yıkadıktan sonra herhangi bir bakım yapmadan bir kaç gün kullanabilirsiniz ancak saçların sürekli yıkanması gerekebilir. Diğer türlü ise hem saçları uzatmak hem saç bakımı açısından oldukça zor bir saç şeklidir.

2019 kıvırcık saç modelleri 2

Kıvırcık saçlarda bakım

Özellikle kadınlarda saçlar uzadıkça düzleştirmek isteyen çok sayıda kadın bulunmaktadır. Ancak Saçları düzleştirmek için sürekli fön kullanmak saçları yakar zaten oldukça kırık bir saç şekli olduğundan saçlardaki kırıklar artar.

En iyi ve sağlıklı kıvırcık saç bakımı saçlarınıza köpük uygulamak olacaktır. bu şekilde daha hoş duracağı gibi daha açık ve bukleleri daha belirgin ve güzel görünecektir. Ancak bu durumda her gün saçlarınızı yıkamanız gerektiğini de hatırlatalım.

2019 kıvırcık saç modelleri 3

2019 Kıvırcık Saç Modelleri

Sosyal medya’dan derlediğim 2019 saç modellerini burada bulabilirsiniz. kıvırcık saç modelleri olan bayanların çekiciliği ve daha güzel görünürler.Bunun nedenleri;

  • saçların dolgun yapısı
  • yüzünüz daha küçük görünür
  • estetik açısından yüz hatlarınızın ortaya çıkar
  • Farklıdır

. Ayrıca klasik düz saçlara göre çok daha az sayıda bayanın doğuştan bu saç stiline sahip olduğu için daha farklı olması da daha hoş görünmesini sağlayan unsurlardan bir tanesi.

2019 kıvırcık saç modelleri 4
2019 kıvırcık saç modelleri 5
2019 kıvırcık saç modelleri 6
2019 kıvırcık saç modelleri 7
2019 kıvırcık saç modelleri 8
2019 kıvırcık saç modelleri 9
2019 kıvırcık saç modelleri 10
2019 kıvırcık saç modelleri 11
2019 kıvırcık saç modelleri 12
2019 kıvırcık saç modelleri 13
2019 kıvırcık saç modelleri 14
2019 kıvırcık saç modelleri 15
2019 kıvırcık saç modelleri 16
2019 kıvırcık saç modelleri 17

Kıvırcık Saçlar için Saç Renkleri

Fotoğraflarda’da gördüğünüz gibi saç renkleri olarak doğal dalgalı, bukleli ve kıvırcık bu saçlara her renk yakışmaktadır. Ancak özellikle bu sene kızıl saçlar dışında, siyah, bakır, turuncu, kahverengi  ve doğal saç renklerinin oldukça fazla tercih edildiğini de söyleyebiliriz.

Erkeklerde Kıvırcık Saç

Erkeklerde Kıvırcık saçların çok hoş olduğunu da belirtmek isterim. Özellikle biz kadınlar için büyük bir zaaf gibi duran kıvırcık saçlarda kısa saç modelleri ve doğal kıvırcık saçlı olan erkeklerin çekiciliğinin daha fazla olduğunu söylemek sanırım yanlış olmayacaktır. Bunun en büyük nedeni erkekleri daha farklı, daha çekici ve yüz hatlarını daha sevimli gösterdiği için olsa gerek.

2019 kıvırcık saç modelleri 18
2019 kıvırcık saç modelleri 19
2019 kıvırcık saç modelleri 20
2019 kıvırcık saç modelleri 21
2019 kıvırcık saç modelleri 22

5 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir