Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Mezuniyet Hazırlıkları

2019 Balo gece elbiseleri modelleri


4

Balo gece elbiseleri ,Mezuniyet baloları Lise – Kolej – Üniversite’lerin yıl sonu partilerinden önce mayıs- haziran aylarında yapılmakta. 2019 yılında Türkiye’de satışı bulunan balo abiye gece elbiselelerini bu konuda sizler için derledik. Balo gece elbiseleri’ni daha çok internette bulabileceğinizi düşünüyorum. Zira Zara, H&M, Pull and Bear, İpekyol, Twist, forever new gibi moda markalarında bu konspette genç kızlar için balo gece elbiseleri ve abiyeler mağazalarında bulunmuyor.

2019 Balo Abiye gece Elbislerinin bulunduğu Moda Markaları

Konuda Yer Alan Başlıklar

Mağaza olarak genellikle butik moda evlerinde , nişantaşı, kadıköy’de bu tarz elbiseleri mağazalarda seçerek satın alabilirsiniz. İzmir’de alsancakta, mimar kadınlar sokağında, Ankara’da kızılay, ulus ve tunalı’da bulabilirsiniz.

2019 Abiye gece Balo elbisesi satın alabileceğiniz markalar

ADL

Adl yani Adil Işık Moda markasında çok güzel abiyeler ve özellikle mezuniyet balosu için giyebileceğiniz balo gece elbiselerini bulabilirsiniz. Fiyatkları 300-600 tl arasında değişiyor, ancak çok kaliteli ve güzel göründüklerini de söylemek gerekir. Adl’nin mağazalarından bu elbiseleri deneyebiliyor olmanız da büyük avantaj. Mutlaka gidip görün derim. ADL zaten her sene mezuniyet partisi için özel tasarım koleksiyonlar çıkarmakta. Bu açıdan türkiye’nin en iyisi.

balo gece elbiseleri
2019 balo gece elbiseleri modelleri 1
2019 balo gece elbiseleri modelleri 2
2019 balo gece elbiseleri modelleri 3
2019 balo gece elbiseleri modelleri 4
2019 balo gece elbiseleri modelleri 5
2019 balo gece elbiseleri modelleri 6
2019 balo gece elbiseleri modelleri 7
2019 balo gece elbiseleri modelleri 8
2019 balo gece elbiseleri modelleri 9
2019 balo gece elbiseleri modelleri 10

Mango

Mango’da genç kızlar için maalesef çok az abiye yada parti elbise modeli bulabildik. Biz üç tanesini buraya ekliyoruz, belki 1-2 tane daha beğeneceğiniz model ya çıkar ya çıkmaz. Hem sınırlı sayıda hem de balo elbiseleri için çok uygun değil. Bu elbiselerin fiyatları ise 100 tl civarında.

2019 balo gece elbiseleri modelleri 11
2019 balo gece elbiseleri modelleri 12
2019 balo gece elbiseleri modelleri 13

Genellikle otellerin balo salonlarında yapıldığı için balo kıyafetleri mezun olan genç kızlar tarafından tercih edilmekte. Mezuniyet balosunun konseptine göre ise seçeceğiniz elbise modeli değişmektedir. Okula, şehre, arkadaşların tarzlarına, mevsimine göre ve en önemlisi balonun yapılacağı konsepte göre bir tarz belirlemenizi tavsiye ediyoruz.

Geçen Seneler’den çok beğenilen ve özellikle Amerika ve Avrupa’da en çok satılan trend mezuniyet balo elbiselerini ise aşağıda veriyorum. Bu abiyeleri özel olarak moda evlerinde diktirebilirsiniz.

2019 balo gece elbiseleri modelleri 14
2019 balo gece elbiseleri modelleri 15
2019 balo gece elbiseleri modelleri 16
2019 balo gece elbiseleri modelleri 17
2019 balo gece elbiseleri modelleri 18

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. mavi kısa balo elbisesini nasıl satın alabilirim lütfen bilgi ??

  2. mrbalr ben 1.resimdeki elbisenin fiyatını alabilirmiym

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir