Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Modelleri

Yüksek Topuz Nasıl Yapılır?


1

Yüksek topuz saç modeli en kolay ve her ortama uyum sağlayan saç modellerinden biridir. Hem şık bir davette hem de okulda, işte yapabileceğiniz sadece birkaç dakikanızı alacak bu model sizi  daha modern ve daha genç gösterecektir. Bu tarz bir saç modelinin diğer bir önemli katkısı boynu daha uzun göstermesidir. Boynunun kısa olmasından şikâyetçi olanlar bu saç modelini sıkça kullanmaktadır. Yapımı da oldukça basittir.

yüksek topuz

Yüksek Topuz Saç Nasıl Yapılır?

Topuzun daha yoğun gözükmesi için topuz süngeri kullanılabilir. Saç sıkıca toplandıktan sonra saç süngerini takın, saçı etrafına yayın ve lastik toka geçirin. Kalan saçları da kenara topladıktan sonra yüksek, gergin ve şık bir topuza sahip olacaksınız.

Bu saç modeli ile kısa sürede saçınıza mükemmel bir görüntü verebilirsiniz. Diğer #saç modellerinin yapılışlarına ilgili kategorimizi takip ederek öğrenebiliriniz.

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba !!</strong> Ben bakımlıkadın.net'in moda editörü ve medya sorumlusu Şule BAŞER. Bana sormak istediğiniz soruları lütfen konularıma yorum yaparak sorunuz. <strong>sule@bakimlikadin.net</strong>

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Ay hiçbir şey anlamadım bundan ama yapmak istiyorum :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir