Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2020 Renk Modası : Bakmadan Kombin Yapma


0

Her sene bir önceki yılın kreasyonları hazırlanırken moda trendini belirleyenler de renkleri belirler. 2020 renk modası da düzenlenen moda haftalarında ortaya çıkan renk trendlerinden belirlenir. Gelin 2020 koleksiyonlarından yola çıkarak bu sene hangi renkler trend hep birlikte bakalım.

Kıyafet Trendleri Nasıl Olacak?

2020 renk modası
2020 Renk Modası

2020’de Hangi Trend Olacak?

2020 kıyafet ve elbiselerinin tanıtıldığı moda haftalarında sıklıkla karşımıza çıkan soft mercan rengi bu yıl hem bahar aylarında hem de yaz aylarında sıklıkla karşımıza çıkmakta. Toprak tonlarının vazgeçilmez olacağı bir kışı bıraktık. Yaz aylarında daha canlı doğa esintileri karşımıza çıkacak.

2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 1

2020’nin renk modasına bakarken yine bu yılın 2020 Elbise modelleri konusuna da bakmak fikir elde etmeniz için yararlı olabilir.

2020 Renk Modası ve Trendler

2020 yılında mercanın en kırmızı tonları moda tasarımcılarının sıklıkla kullandığı çarpıcı saç renklerinin başında yer aldı. Bir yaz rengi olan bu renk biz Türk kadınları tarafından çok fazla tercih edilmiyor ama özellikle Rusya ve Avrupa’da çok trend. Bunun bir nedeni de Türklerin genelinin sıcak renk tonlarına sahip buğday tenli olmaları.

Alev Kırmızısı

2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 3
2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 4

İkinci rengimiz ise alev kırmızısının tam tersi bir renk olarak özellikle soğuk tonları seven bayanlar için çok güzel bir renk

Soğuk Denim Mavisi

Türk kadınları ve özellikle Amerikalıların vazgeçemedi renklerden soğuk denim mavi. Cilt alt tonu sıcak ya da notr olan bayanların ten rengi ile de mükemmel bir uyum sağlayan bu renk %70 oranında buğday tenli olan biz Türklere de çok yakışmakta.

[ideabox_post id=”314514″]

2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 5

Görsel kaynak: whowhatwear.co.uk

İnstagramdan’da satın alabileceğiniz diğer trend kıyafetleri ise aşağıda sizlere sunmaya çalıştım.

2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 6
2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 7
2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 8
2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 9
2020 renk modası : bakmadan kombin yapma 10

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir