Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Makyaj Ürünleri

Golden Rose Aydınlatıcı-Allık 01 Terracota


0

Golden Rose Aydınlatıcı-Allıkları Terracota serisi olarak geçiyor. Bu allıklar Fırınlanmış yapıda, oldukça ışıltılı ve ince yapıya sahip sıkıştırılmış toz yapıdalar.

Bakır bronz tonlarındaki bu allık oldukça parlak ve ipeksi bir yumuşaklığa sahip. Allığın yapısı çok ince ve hafifçe uygulanabiliyor. Allığın oldukça homojen bir yapıda dağıldığını söyleyebiliriz.

golden rose aydınlatıcı-allık '01' terracota
Golden Rose Aydınlatıcı-Allık ’01’ Terracota

Golden Rose Allık Terracota serisinin fiyatı 29 tl. Google Alışveriş sayfasından bu ürünü ve benzer ürünlere göz atabilirsiniz.

Uygulama: Daha çok aydınlatıcı niyetine kullanıyorum. Allık olarak çok açık bir renk. Minik bir pudra fırçasıyla abartmadan sürebilirsiniz.

golden rose aydınlatıcı-allık 01 terracota 1

Golden Rose Aydınlatıcı Kullanıcı Yorumum

Kalıcılığı gayet başarılı, bütün günü kurtarıyor. Homojen dağılmasını ve rengi koyu olsa da bir anda yanakları al al görünüme çevirmemesini çok sevdim. 8 farklı rengi bulunan bu allıkların 101 numarası satene yakın, ışıltıları nispeten daha az olan bakır-dore arası bir tona sahip. Yüzde duruşu çok doğal ve pürüzsüz.

aydınlatıcı-allık
Aydınlatıcı-Allık

Diğer kullandığım ve inceleme yazısı yazdığım #makyaj ürünleri yazılarımı ilgili kategoride bulabilirsiniz.

4 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir