Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Makyaj Ürünleri

Essence Shine Nude Ruj


0

Kremsi yapıda rujlardan hoşlanıyorsanız Essence Shine Nude Ruj ve mat rujların sürme zorluğundan dolayı eliniz hep bu tarz ürünlere gidiyorsa bu renk tam size göre. Essence’ nin shine serisinden tatlı bir pembe nude rengi.

Google Alışveriş sayfasından 13 tl’ ye satın alabilirsiniz.

Bu nude renk sür-çık rujlardan kesinlikle. Her makyaja giden , dudağımda renk olsun ama abartıya gerek yok , sürekli süreceğim biraz ucuz  olsun dediğim rujlardan.Bunun yapısı oldukça kremsi lipstick gibi bir yapıda , çok kolay sürülüyor ama kalıcılığı diğer rujlara göre daha fazla.Altına farklı ton dudak kalemleriyle oldukça güzel tonlara dönüşüyor. Kahve rengiyle özellikle çok hoş bir renk oluyor . Hep elimin altında olan rujlarımdan.

essence shine nude ruj
Essence Shine Nude Ruj

Essence Shine Nude Ruj Uygulama

Hiç çervelemeye ihtiyaç duymadan direk sürebilirsiniz. Dudaklarınızı birbirine değdirerek yedirin. Hafif dokulu doğal bir ton elde edebilirsiniz.

essence shine nude ruj 1

4 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir