Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Boyama

Yeşil Saç Rengi Tonları ve Boya Markaları


0

Yeşil saç renkleri Türkiye’de pek görmediğimiz ama yurt dışında pek çok farklı saç tonunu gördüğümüz oldukça sıra dışı ( extrem ) bir saç rengi.

Aslında aşağıdaki gibi son derece güzel bir saç rengi tonunu yakalayabilirsiniz ve ten rengini uçuk beyaz değilse eminim ki bu size çok yakışacaktır. Yeşil saç renginde daha çok pastel petrol yeşili saç renklerinin çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 1

Yeşil saç rengine boyayanlar genellikle saç diplerini doğal saç renginde bırakıp saç diplerine dokunmadan saçlarını boyamayı tercih etmektedir.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 2

Aşağıdaki örnekte olduğu gibi saç dipleri siyah ve uçlara doğru ombre yeşil saç rengi uygulaması çok başarılı. İnstagram’da en çok beğenilen saç renklerinden birisi.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 3
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 4

Nane yeşili saç rengi gerçekten çok güzel bir alternatif. Tabii bunu boyamak kendinize ne kadar güveniyorsunuz? onu da kendinize sormalısınız.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 5

Evde yeşil saç rengini piyasada bulunan sıradan saç boyaları ile elde edemezsiniz. Sadece sıradışı saç renklerinde boyalar üreten Manic Panic, Directions gibi saç boyalarını tercih etmelisiniz.

Manic Panic Saç Boyaları ile

Konuda Yer Alan Başlıklar

Manic Panic Saç Boyaları ile elde edilmiş yeşil saç Renkleri ile farklı tonlarda yeşil saç renkleri ve ombre geçişleri elde etmeniz mümkün. Aşağıda yer alan örnekler Manic Panic saç boyalası ile elde edilmiştir. Bir kutunun fiyatının 80 tl olduğunu hatırlatalım ( 2019 diyatı )

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 6
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 7
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 8
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 9
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 10
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 11

Directions Saç boyaları ile

Directions saç boyasını Türkiye’de e-ticaret sitelerinden satın almanız mümkün. Fiyatları 27 tl ile 50 tl arasında değişiyor. Farklı tonlarda yeşil saç renkleri elde etmeniz mümkün.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 12
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 13
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 14
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 15

Yeşil Saç Rengi Farklı Tonlar

Fosforlu yeşilden, nane şekeri yeşiline, petrol yeşilinden turkuaz tonu yeşil renge kadar farklı tonlarda saç renkleri elde etmeniz mümkün. Aşağıda yer alan yeşil tonlar İnstagram’da en çok beğeni alan saç renkleridir. bazılarını özellikle Türkiye’de uygulamak cesaret isteyebilir.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 16
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 17
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 18
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 19
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 20

Yeşil Ombreli Saçlar

Saçlarınızı tamamen yeşile boyatmaktansa ışıltı, sombre ya da ombre şeklinde saç uçlarınıza doğru yeşil ve tonlarından saç renkleri uygulayabilirsiniz. Burada da turkuaz ve yeşil tonlarında başarı ile uygulanmış ombre saç renklerini görebilirsiniz.

yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 21
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 22
yeşil saç rengi tonları ve boya markaları 23

5 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir