Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Güzellik

Melisa Aslı Pamuk Boyu ve Saç rengi


0

Loreal Paris Miss Turkey Güzellik yarışması ile adını duyuran güzellerden olan Melisa Aslı Pamuk Hollanda doğumlu Türk asıllıdır. 14 Nisan 1991 (27 yıl yaşında) olan Melisa 2011 yılında Güzellik yarışmasında birinci olmuş ve tacı’da 2010 yılı güzeliGizem Memiçten almıştır. 1.76 boyundadır. Güzel daha sonraları televizyon dizilerinde boy göstermeye başlamıştır.

Melisa Aslı Pamuk Saç Rengi

2018 yılına damgasını vuracak olan çarpışma dizisi ile de birlikte göreceğimiz Melisa Aslı Pamuk’un belkide güzelliğine güzellik katan en önemli unsuz uzun gür ve dalgalı saçları olmuştur. Son derece canlı ve gür olan saçları kahverengi olup hafif esmer ten rengi ile birlikte kahverengi gözleri olması ile birlikte son derece güzel pürüzsüz cildi ve yine estetik bir yüz hattına sahip doğal güzelliği bulunmaktadır.

Yer aldığı Diziler

Çarpışma 2018 Cemre Gür
Düş Bahçesi 2015
Kara Sevda 2015 – 2017 Asu
Kurt Seyit ve Şura 2014 Ayşe
Her Sevda Bir Veda 2014

melisa aslı pamuk boyu ve saç rengi 1 melisa aslı pamuk boyu ve saç rengi 2 melisa aslı pamuk boyu ve saç rengi 3 melisa aslı pamuk boyu ve saç rengi 4

6 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir