Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kombinler

2020 Yılbaşı Kombin Önerileri


3

Bir çoğumuz için yılbaşı sabırsızlıkla beklenen bir gecedir. Bu özel gecede gecenin yıldızı olmak elbette sizin de hakkınız. Peki 2019’u uğurlayıp, 2020’ye adım attığımız bu özel gecede neler giyilmeli?

Yılbaşı gecesi ne giyileceği, pek çok kişi için önemli bir konu. Moda kurbanı olmadan, ortamdakilerle pişti olmadan şık ve zarif görünmek isteyen kadınlar uzun süre önceden giyeceklerini planlamaya başlar. Elbette o akşam nereye gidileceği de burada önem taşır. İşte klişelere boğulmadan şık görünmek isteyenler için yılbaşı gecesi kombin önerileri.

2020 yılbaşı kombin önerileri 1
Yılbaşı için bordo uzun Elbise

Geçen Senenin yani 2019 yılbaşı gecesi için seçtiğimiz yılbaşı kombinlerine aşağıdaki konumuzdan ulaşabilirsiniz.

[ideabox_post id=”298623″]

Hayat kurtarıcı küçük siyah elbiseler

Konuda Yer Alan Başlıklar

Dümdüz, detaysız olan bu elbiseleri her yere giyebilirsiniz. Opak, tül ya da file çorap, dizüstü çizme ya da stiletto, büyük küpeler, gösterişli bir çanta ve sahte kürk ceketlerle kombinleyebilir; elbisede istediğiniz stili uygulayabilirsiniz.

yılbaşı kombin
@ exboutique 160 tl Payet kumaşlı 160 tl

Kışın asaletini yansıtan kadife elbiseler

Bu kış çok popüler olan kadifeyle yılbaşı gecesi şıklığı yakalamak çok kolay. Siyah yerine lacivert, koyu yeşil ve bordo gibi kadifeye çok yakışan tonları tercih edebilir; tül veya mat, desensiz bir kumaşla kombinleyebilirsiniz. Taşlı aksesuarlar da kadifenin görkemine çok yakışıyor.

Yılbaşı partileri için elbise önerilerine yine aşağıdaki konumuzdan bakabilir fikir alabilirsiniz.

[ideabox_post id=”298602″]
2020 yılbaşı kombin önerileri 2
Güpür Dandel detaylı kadife kumaş Uzun Elbise Fİyatı 90 tl @modasecimin

Kendinden kabartmalı çiçek desenli elbiseler

Rusya ve Doğu Avrupa’nın geleneksel giysilerinden ilham alan yün çiçekler şu sıralar çok moda. Yılbaşı gecesine de çok yakışan bu detayları kullanırken aksesuarlarda sadeliğe özen göstermelisiniz. Zaten hareketli olan bu kabartma elbiselerle sade yan parçalar seçmeye dikkat etmelisiniz.

2020 yılbaşı kombin önerileri 3
@gulbutiik Dantelli çiçek desenli güpürlü elbise

2019 yılı abiye elbise modellerimiz için özellikle de mini abiye elbise modelleri için aşağıdaki konuya bakmanızı öneririm.

[ideabox_post id=”200437″]
2020 yılbaşı kombin önerileri 4
Omuz Detay İspanyol Elbise

 Spor şık elbiseler

Yılbaşı gecesi dümdüz payetli bir elbise giymek yerine fitilli ince bir triko kazağın üstüne dekolteli, askılı bir payetli ya da saten elbise giyebilirsiniz. Renk kontrastı yapabileceğiniz gibi parlak siyah kazak, mat siyah elbise gibi kumaş eşleşmeleriyle de şıklığı yakalayabilirsiniz. Bu tür bir kombini botlarla dahi tamamlayabilir, gece boyunca rahat edersiniz.

2020 yılbaşı kombin önerileri 5
Daha modern ve aykırı bir şehir havası @gossabutik Mavi kazak 50 tl

2019 sezonun en güzel parti elbise ve kombinlerine de yine aşağıdaki konumuzdan ulaşabilirsiniz.

[ideabox_post id=”298834″]

Deri detaylı elbiseler

Deri de en sade kıyafeti bile hareketlendiren bir materyal. Büstiyer, etek ve pantolon olarak kullanabilir, sahte kürk ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Mini deri ceketle kombinleyeceğiniz düz siyah elbiseler oldukça dikkat çekici görünmenizi sağlayacaktır.

2020 yılbaşı kombin önerileri 6
Düşük Omuz Zippe Deri Elbise 190 tl @ loubylouissa
2020 yılbaşı kombin önerileri 7

Klasik Elbiseler

Dantelli büstiyerler, yüksek bel pantolonlar ve şık kabanlarla yapacağınız bir kombinle sokak partisi, akşam yemeği, konser gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Ceket skenny pantolon ikilisiyle, rugan stilettolarla klasik bir hava yaratabilirsiniz.

2020 yılbaşı kombin önerileri 8

Kalem elbiseler

Bu elbiseler yılbaşı gecesi için ideal, ancak şık olduğu kadar riskli olabiliyor. Vücuttaki en ufak kusuru gösteren bu elbiseleri giymek için rahatsız korseler kullanmak gerekebilir. Ayrıca kumaş cinsi de önemli. Kalitesiz, ince kumaşlar bu tür elbiseleri kötü gösteriyor. Tok kumaşların daha iyi gözüktüğü bir gerçek.

Gecenin yıldızı olmak sizin elinizde! Siz de yılbaşında şık olmak ve dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız kombinlere mutlaka göz atın!!

2020 yılbaşı kombin önerileri 9
Bu harike çizmeler Aldos mağazalarında bulabilirsiniz.

Diğer Kombin Önerileri

2020 yılbaşı kombin önerileri 10
2020 yılbaşı kombin önerileri 11
Yüksek bel Atlas ikili takım 160 tl @modazmo
2020 yılbaşı kombin önerileri 12
kırmızı takım ceket 279 tl

4 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. merhaba, 4.resimde oturmuş olan küpeli bayanın üzerindeki elbiseyi nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz ??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir