Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Elbise Modelleri

Yazlık Elbise Modelleri için 2020 Tredleri


1

Moda, herkese göre farklı tanımlara sahip olabilir. Ancak her mevsimde çoğunluğun ilgi gösterdiği, popülerleşen çeşitli kıyafet modelleri vardır.

Karantina dönemi sonrası normal hayata dönmeye başladığımız yaz günlerinde rengarenk, cıvıl cıvıl kıyafetler vitrinlerde yerini alıyor. Peki, bu senenin popüler elbise modelleri neler olacak?

Son yıllarda popüler olan toprak tonları, bu sene de kıyafetlerdeki yerini koruyor. Aynı zamanda mandala desenli ve renkli elbiseler de 2020 yılının yaz sezonunda sık sık görülecek.

Keten kumaşlardan dikilen, rahat elbiseler bu yazın sık tercih edilenleri arasında olacak. Keten kumaşlarda pastel, toprak tonlarında renkler sıklıkla kullanılırken tül detaylarına sahip şifon, saten gibi kumaşlardan üretilen elbiselerde canlı renkler tercih edilmekte.

Keten elbiseler, etnik tarzda sandaletler ve düz renk spor ayakkabılarla birlikte son derece spor, bir o kadar da şık bir görüntü yaratıyor.

Mini ve midi boy elbiselerin popülerliğini koruduğu yaz sezonunda kol detaylarında askılar kullanılacak. Askılı elbiselerin dışında, kayık yaka detaylı elbise modelleriyle de yaz şıklığını yakalamak mümkün.

Çoğu zaman modayı yönlendiren, ulaşılabilir ve kaliteli ürünleriyle Zara ve Mudo firmalarının elbiseleri 2020 yaz sezonuna yön veren tarzda.

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 1
@butiginizsendeniz Ayrobin V yaka elbise 139.90 s/m/l beden
yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 2

Yazlık kısa elbise modellerinde kloş etekli ve bandaj stiller, uzun modellerde de şifon elbiseler ve penye ya da desenli salaş modeller ön plana çıkan günlük elbise stillerinden bazıları.

Tüm Markaların 2020 Yazlık Elbiseleri

Konuda Yer Alan Başlıklar

Koton

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 3

Fiyatları da ortalama 139 tl civarlarında. Geçen seneye göre sadece %10 zam yaptıklarını da belirtelim. Koton mağazalarının adres ve telefonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 4
Koton Yazlık elbise Çiçek desenli 139 tl satın al

OXXO

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 5
Oxxo yazlık elbise fiyatı 200 tl

Denim Kot elbiseler de 2020’un trendlerinden Oxxo Mağazalarından satın alabilirsiniz. Fiyatları ortalama 170-200 tl arasında değişmekte.

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 6
Fiaytı 200 tl satın almak için tıklayınız

Mango

Mango’da ben maalesef güzel elbiseler bulamadım. Ayrıca yeni sezon modellerin de gelmediğini fark ettim. Yani eski sezondan devam ediyorlar. mango mağaza ve adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 7
yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 8

Lcwaikiki

Instagram’da en beğenilenler

İnstagram’da yaz aylarının etiketlenen ve en çok beğenilen yazlık elbise modellerini de yine bu konu altında sizler için derledim.

yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 10
@tulipabutik model – Ysb510 139,90₺
Multi viskon vual salaş elbise
s m l bedenler
yazlık elbise modelleri için 2020 tredleri 11

Yaz Aylarında Elbise Önerileri

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir