Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Palto-Pardesü-Mont Modelleri

2019 Koton Mont Modelleri


0

2019 koton Mont modelleri 2019-2020 koleksiyonunda Türkiye’de en azından mağazalardan alabileceğiniz en güzel farklı tarzlarda ve nispeten emsal markalarına göre ( Mango – Zara – Pull and Bear , vb. ) başarılı tarzlar ve stiller yaratmayı başarmış. Özellikle ceket mont – Suni terci ceket arayan kadınların mutlaka bakmasını tavsiye ediyorum. Zira farklı tarzlarda pek çok mont modeli bulmak mümkün.

Koton her geçen yıl marka tarzını daha çok geliştiren daha güzel tasarımlar geliştiren bence Türkiye’nin son zamanlarda en başarılı moda markalarından birisi. . Bu sene kapişonlu, suni deri Ceket, suni Kürk yakalı mantoların daha sık koleksiyonda yer aldığını söyleyebilirim.

Fiyatların geçen yıla göre önemli ölçüde arttığını söylemek mümkün. Zira geçen sene 150 tl ortalama fiyatla satılan ürünler bu sene 250 tl bandında satılıyor.

2019 koton mont modellerini Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde bulunan Koton mağazalarından alabileceğiniz gibi derlediğim montlarda fotoğrafların altında bulunan satış linkinden ayrıca satın alabilirsiniz.

Özellikle kısa suni deri ceket tarzında montların sıklıkla kullanıldığını da belirtelim.

Koton markasının tasarımcılarından birisinin Fahriye Evcan olduğunu hatırlatmakta fayda var.  Ayrıca diğer ünlü tasarımcıları  Şeyma subaşı ve  Arzu sabancı‘dır.

4 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir