Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kombinler

2019 İlkbahar Sokak Modası- Kombinleri


0

2019 İlkbahar Modası ve Sokak stilleri ile birlikte en çok beğenilen kombinleri sizler için derledim. Bu sokak stilleri İnstagram’da en çok beğeni alan kombinlerden oluşuyor.
2019’un en trend renklerinden olan kum- ten rengi’nin ilkbaharda sıklıkla kullanıldığını görebilieiz.

Botie botlar, yarım çizmeler, kadife ayakkabılar, denim ve kumaş siyah pantolonlar ile birlikte jeans olarak mavi renk sıklıkla kullanılmakta. Ayrıca zıtlıkların hakim olduğu renk kombinlerinin de dikkat çektiğini görebiliyoruz.

İş kadınları için bu yıl turuncu, bej, eflatun tonların sıklıkla iş kıyafeti kombinlerinde kullanıldığını söyleyebiliriz.
Geç kızlar için sade bir kombini patlatan iddialı bir parçanın kombinlerde kullanılması bu yıl da oldukça trend.

2019 i̇lkbahar sokak modası- kombinleri 1

Aşağıda derlediğimi 2019 sokak stillerinde gördüğünüz gibi avangart kesim modeller oldukça trend. Siz bu farklılığı sokaklarda denemeye başladığınızda eminim pek çok imrenen göz etrafınızda olacak.

2019 i̇lkbahar sokak modası- kombinleri 2

Aşağıdaki pantolon modeli bu sene avangart tasarımların bir öncüsü olarak Türkiye’de de satılmakta. İnstagram sayfalarında butik moda evlerinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

2019 i̇lkbahar sokak modası- kombinleri 3

İşte 2019 yılı bahar aylarının en çok beğenilen kombini aşağıda yer alıyor. Hem naturel, hem sade hem de trend. Bu tarz şapkaların bu sene çok moda olduğunu belirtelim.

2019 i̇lkbahar sokak modası- kombinleri 4
2019 i̇lkbahar sokak modası- kombinleri 5
sade ama çok şık bir kış – bahar kombini. tamamen gri ve lacivert bir renk tonu. pantolon kısa paça yüksek bel. boğazlı düz gri bir kazak.
2019 i̇lkbahar sokak modası- kombinleri 6
En çok beğeni alan kombinerden bir tanesi daha. Yine tek bir renk üzerine odaklanılmış. Çimen yeşilinin harika kombini.

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir