Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Cilt Bakım Ürünleri

Dermokil Gold Soyulabilir Maske


0

Maskeler ciltteki ölü deriyi ve siyah noktaları temizlemek için üretilmiş , her cilt tipine uygun çeşitleri bulunan kozmetik ürünlerinden. Dermokil Gold Soyulabilir Maske yani altın renkli kil içerikli maske de bunlardan bir tanesi.

Ürün yüzünüzü pürüzsüzleştirmeyi, içerisindeki E vitamini sayesinde cildi beslemeyi vaat ediyor. Yapısı akışkan fırçayla ya da el ile sürmeye uygun. Kokusu hafif parfümlü ama rahatsız etmiyor.

Fiyatı kozmetik marketlerde ve google alışveriş sayfasında internette satılıyor. Fİyatı 16 tl.

dermokil gold soyulabilir  maske
Dermokil Gold Soyulabilir Maske

Kullanımı: Ürünü yetecek miktarda gözleriniz açıkta kalacak şekilde ince bir tabaka halinde uygulayın. 20 dakika bekleyip nazikçe soyun.

Ürün hakkında görüşümüz: Ürün akışkan formda kolay sürülüyor cildi kurutmuyor ve tahriş etmiyor. Siyah noktalara etkisi hiç yok ve içerisindeki altın renkli görünüm boyadan ibaret olduğu için ,tüpün dibine birikiyor sıktığınızda şeffaf şekilde geliyor. Altın rengi görünümü pek sağladığı söylenemez. Sıradan bir soyulabilir maske diyebiliriz.

Dermokil Gold Soyulabilir Maske Kullanıcı Yorumları

Hassas ciltlilerin dikkatli kullanması -mümkünse kullanmaması- gereken maskedir. Roakutandan dolayı hassaslaşmış cildimi sivilceler yeniden istila etmeye başlayınca denemekten ne çıkar diye kullanmak istedim. ben ince bir tabaka halinde sürdüm yüzüme. Öncelikle sürerken bariz gözlerimi yaşarttı. içeriğindeki alkolün buna neden olduğunu düşünüyorum.

https://www.suslusozluk.com/dermokil-gold-maske?i=1094833

Ağır, parfümlü bir kokusu var. ben ki bakım ürünlerinde hafif parfümü severim, beni bile rahatsız etti kokusu.

Diğer cilt ve yüz için kullanabileceğiniz maskeler ve cilt bakım ürünleri için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir