Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Dövme-Tattoo Modelleri

En Güzel 100 Sırta Dövme Modelleri


0

Bayanların en çok bilek içleri, boyunları, omuzları ve sırtlarına dövme yaptırdıklarını biliyor muydunuz? Sırta yapılan dövme modellerinin en güzellerini 100’den fazla tatto modelini sizler için derledik.. Özellikle boyundan kalçaya kadar uzanan bu büyük dövme modellerinin biraz abartı olduğunu düşünenlerdenim, zira vücudu bu kadar çok kaplayan bir dövmenin ilerde hoş durmayacağı aşikar. Ufak figürler, yazılı dövmelerin kadınlara çok daha fazla yakıştığını düşünüyorum.

Son güncelleme: 29.11.2022

Sırta Yazılı Dövmeler

Konuda Yer Alan Başlıklar

Kadınlar genellikle boyun, göğüs altı, ense ve sırtlarına dövme yaptırmayı tercih ederler.Bu konuda yeni tattoo tasarımlarını ekleyerek güncellemeye çalıştım. Fotoğrafların altlarında elimden geldiğince anlamlarını da anlatmaya çalışacağım.

sırta dövme modelleri

Yazılı dövmeler ense ve sırta en çok yakışan tatto tasarımlarından. Tatto’nun yapılacağı alanın nerede olacağı zarif ve güzel durması için bence oldukça önemli. Ayrıca bazı çalışmalarada sırtı tamamen kaplayan yazıların çok hoş durmadığını da söylemek gerekir. yazıların anlamlarının sizin hayat felsefesini yansıtması için de oldukça anlamlı olması gerektiğini düşünenlerdenim.

Önceki yıllarda daha çok gül motifleri tercih edilirken günümüzde minimalist küçük hayvan figürlerinin çok daha sevildiğini söyleyebiliriz.

en güzel 100 sırta dövme modelleri 1

Çin alfabesi ve yazıları da özellikle Amerika ve ortadoğu’da son derece popüler olan dövme tarzlarını oluşturur.

Sırta yazılan dövme modellerinin de oldukça popüler olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ingilizce anlamlı deyimler ve özlü sözler de çok popüler.

Müzik Notaları Tatto

Müzikle ilgilenenler yada müziğe gönül verenler için vazgeçilmez bir simgedir sol anahtarı. Tasarımsal olarakça oldukça estetiğe sahiptir.Bu konumuzda sizlere sırta yapılan bir tattoo modeli paylaşmak istedik iki tarafada simetrik bir şekilde yapılmış. Ve bana kalırsa oldukça hoş durmuş.

Ağaç Kuş ve Doğa İçerikli Tattolar

en güzel 100 sırta dövme modelleri 2

Yıldızlar ve Gökyüzü

en güzel 100 sırta dövme modelleri 3

Çiçek Desenleri ve Motifler

en güzel 100 sırta dövme modelleri 4

Mitoloji – Tanrıça Tatto Modelleri

en güzel 100 sırta dövme modelleri 5

İlginç Ve Yaratıcı Dövmeler

en güzel 100 sırta dövme modelleri 6
en güzel 100 sırta dövme modelleri 7
en güzel 100 sırta dövme modelleri 8

Minimalist Tattolar

Son yıllarda tatto tasarımlarında minimalist figürler ön plana çıkmış durumda. Türkiye’de de özellikle bayanlar daha küçük anlamlı sevimli ve güzel görünün tek çizimden oluşan tatto modellerini yaptırmayı tercih ediyor.

en güzel 100 sırta dövme modelleri 9
en güzel 100 sırta dövme modelleri 10
en güzel 100 sırta dövme modelleri 11

Bele Dövme / Tattoo Modelleri

Bel kısmı dövme yaptırmak için çok fazla tercih edilmese’de pek çok örneğini instagramdan görebiliyoruz. Ancak bu konuda yayınlayamadığımız pek güzel tatttoo tasarımların olduğunu da belirtmek isterim.

en güzel 100 sırta dövme modelleri 12
en güzel 100 sırta dövme modelleri 13
en güzel 100 sırta dövme modelleri 14
en güzel 100 sırta dövme modelleri 15

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba !!</strong> Ben bakımlıkadın.net'in moda editörü ve medya sorumlusu Şule BAŞER. Bana sormak istediğiniz soruları lütfen konularıma yorum yaparak sorunuz. <strong>sule@bakimlikadin.net</strong>

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir