Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kozmetik

Türk Ünlülerin Kullandığı Kozmetik Markaları


0

Ünlülerin Kullandığı Favori Güzellik Ürünleri

Konuda Yer Alan Başlıklar

Güzel ve bakımlı görünmek isteyen her kadın için kozmetik ürünleri büyük önem taşır. Hatta çoğu zaman mücevherler kadar değerlidir bu kozmetik ürünler. Bu yüzden kırmızı halılarda, davetlerde hatta gündelik yaşamlarında bile kusursuz görünmeyi başaran, hayran olduğumuz ünlü yıldızların bile bakımlı görünümlerini neye borçlu olduklarını merak ederiz. Her zaman özenerek takip ettiğimiz ünlü kadınların kullandığı kozmetik markaları

Siren Ertan’ın Kullandığı Kozmetik Markaları

türk ünlülerin kullandığı kozmetik markaları 1
Cemiyet hayatının en güzel ve bakımlı kadınlarından olan Siren Ertan’ın kullandığı yüz ürünleri ise La Prairie, Sisley ve La Mer’in ürünleri. Makyaj konusunda da iddialı olan Siren Hanım, vücut kremi olarak Clarins’in nemlendiricisiyle güzelliğini koruyor.

Nebahat Çehre’nin Kullandığı Kozmetik Markaları

türk ünlülerin kullandığı kozmetik markaları 2
Oyunculuğunu asaleti ve güzelliğiyle tamamlayan Nebahat Çehre yüzü için yıllardır vazgeçemediği Shiseido kullanıyor. Vücudu için ise Darphin’in nemlendiricisini tercih ederken, soğuk kış günlerinde el ve ayak kremi olarak da Neutrogena tercih ediyor.

Feryal Gülman’nın Kullandığı Kozmetik Markaları

türk ünlülerin kullandığı kozmetik markaları 3
Cilt temizliği ve tonik olarak MDSUN ürünlerini kullanan Feryal Gülman, göz altı kremi ve nemlendiricisi olarak da La Mer’in ürünlerini tercih ediyor. Vücut nemlendiricisi olarak da Hermes markasını kullanıyor.

Özge Özpirinçci’nin Kullandığı Kozmetik Markaları

türk ünlülerin kullandığı kozmetik markaları 4


Televizyonun başarılı ve güzel oyuncularından Özge Özpirinçci cilt bakımı için Blistex nemlendirici tercih ederken, saç bakımı için John Frieda’nın kıvırcık saçlara özel üretilmiş olan şampuanı ile saç kremi olarak da Nashi Argan yağı kullanıyor.

Yasemin Özilhan Kullandığı Kozmetik Markaları’nın

türk ünlülerin kullandığı kozmetik markaları 5
Cemiyet hayatının en güzel kadınlarından, saten gibi parlak ve pürüzsüz cilde sahip olan Yasemin Özilhan cilt bakımı için Shiseido Waso serisinin Tofu içeren peeling’ini kullanıyor. Ayrıca erken yaşlanma karşıtı olan süper canlandırıcı krem Shiseido Advanced Super Revitalizer ve nem maskesi olan Shiseido Firming Massage Mask tercih ediyor.

6 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir