Bir kuaför arkadaşımızdan saç silme diğer adı ile saç rengi akıtma işleminin orial kullanmadan bir başka yöntemle uygulanmasını aktaracağız.
Eraser adında saç silme işlemini ben 4 senedir yapmaktayım ve çok memnunum ama bendeki ürün 3 şişe olup 12 karışım yapılarak uygulanmakta.
Uygulanışı: Saçı bone veya sitrec filme sarıp 20 dakika saça göre ısı veriyoruz ardından duruluyoruz (çok iyi durulamamız gerekiyor) sonra dyer post eraser adlı ilacı kullanıyoruz. Kullanırken ilacın üzerinde bulunan kullanma talimatlarını okumaız gerekmektedir. İlaç karışımları ilacın içerinde belirtilmekte.
Dikkat edilmesi gerekenler. Durulamak çok önemli, bol oksijen alan ortamlarda uygulanmalı, kapalı alanlarda kullanılması solunum yolu ı.ın tehlikeli. Leke bıraktığından uygulama yapılırken çok dikkat edilmeli, kuaförler mutlaka penuar ıle hızmetı uygulamalı vr göz temasından kaçınılmalı, çocuklardan uzak tutulmalı.
6 sene Önce Güncelleme Yapılmıştır.