implant
Tüm Saç Renkleri

Lanolin Nedir?

lanolinSoru : Lanolin Nedir?, Nasıl elde Edilir, Zararlı mıdır? Nerelerde Kullanılır.

Cevap: Koyunların yağ bezlerinden elde edilen bir maddedir.

Alerjik Özellikleri: Bazı bünyelerde alerji yaratabilir ancak kuru cilt için çok iyi bir yumuşatıcı olarak kabul edilir.

Fiyatı oldukça ucuzdur, Parfüm yağı, meme başı çatlakları, isilik tedavisi, eczacılıkta sıvağ olarak da kullanılır, kokusu ağırdır.

Yazar

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.

Kayıt Ol

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

Henüz üyeliğiniz yok mu? Kayıt Ol

close

Moda Yazarı Ol

Bakımlı Kadın’da Moda – Makyaj – Saç – Cilt Bakımı ve ürünleri – Kozmetik -Sağlık ve Anne – Bebek kategorilerinde yazmak ister ve içerik geliştiricisi olarak gelir elde etmek isterseniz iletisim@bakimlikadin.net  mail adresine mail atabilir yada kendi sitemiz olan onlinegorev.com‘a üye olarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bizi Takip Et