Eyeliner ürün incelemeleri ve denemelerime devam ediyorum. Bu konuda Golden Rose Eyeliner Pen Black ürünü hakkındaki kullanıcı yorumlarımı sizlere aktaracağım.
O kadar çok farklı formlarda eyeliner var ki tamamını farklı bir kaç markadan denemeden sizin için doğru olanı bulamama ihtimaliniz çok yüksek. Bu eyeliner formlarını sıralayalım;
Kalem eyeliner
Dipliner
Artliner
Gel Liner
Keçe uçlu eyeliner
Golden Rose Eyeliner Pen Black bir “Keçe uçlu eyeliner” her gün kullanırsanız ilk bir hafta rengini tam anlamıyla veriyor. Bir haftalık kullanımda sürülüşü kolay, tek hamleyle gerçekleştirilebiliyor, renk yoğunluğu da gayet iyi.
Fiyatı 15 tl google alışveriş sayfasından satın alabilir ve farklı ürünleri de inceleyebilirsiniz.
Golden Rose Eyeliner Pen Black 1 Haftada Çöp Oluyor
Hani demiştik ya İlk hafta için son derece başarılı diye. İkinci haftaya geldiğinizde boya bitiyor. Dolayısıyla çizginin üstünden defalarca geçmek gerekiyor. Boyası azalınca çizgiyi 1 kerede çekemiyorsunuz ve ucu da bozulduğu için kesik kesik bir görüntü oluyor. Uzun süre kullanmak için uygun değil.
Kullanıcı Yorumum
Keçe uçlu eyeliner klasik eyelinerlara oranla daha kolay sürülüyor yani kalem şeklinde olduğu için, elinizi yanağınızda sabitleyebiliyorsunuz. Dolayısı ile titreme olmuyor. Olumsuz özelliği ise çok çabuk bitmesi. Siyah rengi ise başarılı denilebilir.
Makyaj ürünleri kategorisinden diğer ürün inceleme yazılarıma göz atabilirsiniz.
1 sene Önce Güncelleme Yapılmıştır.