Tüm Saç Renkleri

Biotin Nedir?

biotinSoru: Biotin nedir ? Kozmatikte nerelerde kullanılır?

Cevap : Diğer adıyla H vitamini. Vücutta, bazı bağırsak bakterileri tarafından üretilen ve suda eriyebilen bir vitamindir. B kompleks grubundan olan bu vitamin metabolizmadaki karbonhidratların, yağların ve amino asitlerin ihtiyacıdır. Yüzeysel uygulamada cilt için yararı bulunmamıştır.

Yazar

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.

Giriş Yap

close

Moda Yazarı Ol

Bakımlı Kadın’da Moda – Makyaj – Saç – Cilt Bakımı ve ürünleri – Kozmetik -Sağlık ve Anne – Bebek kategorilerinde yazmak ister ve içerik geliştiricisi olarak gelir elde etmek isterseniz [email protected]  mail adresine mail atabilir yada kendi sitemiz olan onlinegorev.com‘a üye olarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bizi Takip Et