Tüm Saç Renkleri

Benzoil Peroksit Nedir?

Benzoil-PeroksitAkne )Sivilce) tedavisinde Oldukça iyi sonuç veren anti-bakteriyel bir madde olan  Benzoil Peroksit   bakterilerin yol actigi trigliserit yıkımını önler. Aksil, benzac, Sinsiclear, clindoxyl, bepanthen gibi sivilceleri yok eden yada cilde yararlı kremlerin çoğunda bu organik  madde kullanılır.

6 sene Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Yazar

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.

Kayıt Ol

VEYA

Zaten üye misiniz? Giriş Yap

Giriş Yap

close

Moda Yazarı Ol

Bakımlı Kadın’da Moda – Makyaj – Saç – Cilt Bakımı ve ürünleri – Kozmetik -Sağlık ve Anne – Bebek kategorilerinde yazmak ister ve içerik geliştiricisi olarak gelir elde etmek isterseniz [email protected]  mail adresine mail atabilir yada kendi sitemiz olan onlinegorev.com‘a üye olarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bizi Takip Et