Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Boyama

Bemiks C Vitamini İle Saç Açma ve Boya Akıtma


2

Boyasız saçlarda uygulanacak bir yöntem olmayan, Bemiks C Vitamini ile Saç Açma Ve Boya Akıtma işlemisadece saçtaki boyayı akıtmak ve saçın rengini açmak için kullanılır.

Eğer saç renginin tonunu açmak ya da istenmeyen bir uygulamadan dolayı boyayı akıtmak gerekliyse bunun için çeşitli yöntemler vardır.  

Bemiks C Vitamini ile Saç Açma Ve Boya Akıtma işlemi saçlarınızda kuruma, yanma veya yıpranma varsa biraz daha yıpranmasına ve kurumasına sebep olabilir. Ama saçlarınızda herhangi bir problem yoksa tam aksine yapacağınız işlem saçlarınıza fayda sağlayacak, bakım yaparak saçlarınızın canlı ve parlak görünmesini sağlayacaktır.

Bemiks C Saçlarda Uygulaması Nasıl Olur?

1- Şampuan ve eritilmiş yahut toz haline getirilmiş Bemiks C Vitamini birkapta birleştirilerek bir süre beklenir.

2- Bu sırada karışım hacim alarak kabarmaya başlar. Elde edilen karışım aynı saç boyar gibi saçın her bölgesine uygulanır.

3- 35-40 dakika bekledikten sonra saç durulanır ve taranır. Saçın nemlenmesi istenirse badem yağı uygulanabilir.

Bu uygulamada karbonat da ilave edilebilir fakat karbonat saçları sertleştirdiği için bu seçim uygulayan kişilerin tercihine göre değişir. Son olarak da tercihinize göre badem yağı kullanabilirsiniz.

bemiks c vitamini i̇le saç açma ve boya akıtma 1
hindistan cevizi yağı ve bemiks ampül ile saç bakımı

İçimden hiç bir şey yapmak gelmeyince saç bakımı yapıyorum iyi mi? ? Nasıl olsa dışarı çıkmayacağım, süreyim de bari saçlarım boş boş takılmasınlar diyorum ?? Uzun zamandır yaptığım bir bakım bu, daha öncede paylaşmıştım, belki kaçıranlar olmuştur ve yeni gelen arkadaşlarımıza da bilgi olsun istedim. Saçımın dökülmesini durdurup, diplerden minik minik yeni saçlar çıkmasını sağladı, saçımı kuvvetlendirdi, size de tavsiye ederim. ? Hazırlanışı çok kolay, hindistancevizi yağı içine, eczanelerde satılan Bepanthen, Evigen ve Bemiks ampulden birer tane kırıp, saçınızın hem diplerine hem de uçlarına gelecek şekilde sürüyorsunuz, bu kadar basit ?istediğiniz kadar tutabilirsiniz ama en az 1 saat saçta durmalı, yıkamadan önce de suyla temas etmeden önce şampuan sürün ki hemen arınsın 

kaynak: @byburcinkaya

Eczanelerden kolaylıkla temin edebileceğiniz, aynı zamanda saçlarınıza zarar vermeyen Bemiks C Vitamini, şampuan. Kepek şampuanı tercih ederseniz daha etkili olacaktır.

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. güzel makale emeğinize sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir