Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Ürün İnceleme

Bee Beauty Parıltılı Soyulabilir Maske


0

Bu yazıda sıklıkla kullandığım Bee Beauty Parıltılı Soyulabilir Maske hakkında kullanıcı yorumu ve incelme yazımı paylaşacağım. Soyulabilir yüz maskeleri, tüm kadınların da bildiği gibi ciltteki ölü deriyi ve siyah noktaları yok etmede en başarılı ürünlerin başında geliyor. Bee Beauty’ nin parıltılı soyulabilir maskesi de bunlardan bir tanesi.

Ürün içerisinde minik simler bulunduran, çimen yeşili renkli ve oldukça parfüm kokulu. Cildi pürüzsüzleştirmeyi vadediyor.

Gratislerden sahip olabileceğiniz bu maske indirimde 5 tl’ye kadar düşüyor. Normal fiyatı 12 tl. Online olarak google alışveriş sayfasından alabilirsiniz.

Kullanma şekli: Ürünü elinizle ya da maske uygulama fırçasıyla tüm yüzünüze, gözlerinize yakın olmayacak şekilde sürün. 20 dakika bekleyin ardından yüzünüzden nazikçe soyun. Çene kısmından başlayarak yukarı doğru soyarsanız ölü deriyi daha güzel ciltten atabilirsiniz.

bee beauty parıltılı soyulabilir maske
Bee Beauty Parıltılı Soyulabilir Maske

Bee Beauty Parıltılı Soyulabilir Maske Ürün hakkındaki görüşüm

Bee Beauty parıltılı yüz maskesi sıradan sayılabilecek bir maske.Ciltteki ölü deriyi güzel temizliyor.Ciltten kolay soyuluyor bazı maskeler gibi çıkartırken acı hissi yok.

Olumsuz görüşümüz: Üründe çok ağır bir parfüm kokusu bulunmakta. Bu da maskeyi yüzünüzde bekletirken rahatsızlık duymanıza sebep oluyor. Siyah noktalara da hiçbir etkisi yok.Kendinizi şımartmak için, simli ürünlerden hoşlanıyorsanız kullanabilirsiniz.

bee beauty parıltılı soyulabilir maske 1

Diğer soyulabilir maske ürün incelemelerimiz için makyaj ürünleri kategorimize göz atabilirsiniz.

4 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Güzelliğe ve modaya kendini adamış bir öğretmen. Doğasever, pati dostu, kedilere aşık tam bir makyajkolik :) Moda, makyaj, saç boyama, kadına dair her konuda paylaşımlarımla sizlerle olacağım :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir