Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kazak Modelleri

En Güzel 100 Örgü Kazak Modelleri


26

İnstagram’da örgü kazak etkinliklerini takip eden biri olarak Türk kadınlarının son derece başarılı örgü kazak modellerini ve örneklerini çıkarmalarını ve el emeği ürünlerini paylaşmalarını mutlukla izliyor. Maalesef 2020 yılı hepimizin evlere kapandığı hastalıklarla dolu bir yıldı. Evlere kapandığımız bu dönemde çoğu kadın el işi becerilerine beceri kattığı bir sürecin içerisine girdi. 2023 yılına geldiğimizde de oldukça popüler örgü modellerinin olduğunu görmekteyiz. Biz de gerek instagramda paylaşılan en güzel örgü modelleri ile gerekse geçmişten günümüze kadar uzanan farklı tarzlarda örgü kazak modelleri ise 100’den fazla örneğin oluştuğu derleme bir konu oluşturduk.

örgü kazak modelleri
@minihobievi
Bebeklerimiz için instafram’da takip edebileceğiniz beğenirseniz sipariş verebileceğiniz el işi örme bebek takımları üreten çok becerikli Türk kadınlar mevcut.

Yapımı oldukça kısa süren ve yeni başlayanlar için bile son derece kolay örülen harika bir kazak örneği. Hobi evlerinde bu tarz örnek yapım ve atölyelerinde siz de bu tarz kazaklar örebilirsiniz.

Kazak modellerinin pek çoğu Markaların koleksiyonunda yer alan bazıları ise gerçekten elle örülen modeller.. Markasını merak ettiğiniz modeller varsa yorumda sorabilirsiniz.

Kazak giydiğiniz’de içinize giyeceğiniz içlik ve iç giyim’de oldukça önemli başka bir detaydır. Sütyen, body renginin içinizi göstermeyeceği bir renk seçmenizde faydalı olacaktır.

en güzel 100 örgü kazak modelleri 3

Bu Örgü Kazak Modelleri Nerede Satılıyor

Arkadaşlar fazlasıyla yorum ve soru gelmekte hemen belirtelim bu konu 2012 yılında açılmış yani aradan 6 sene geçmiş. Dolayısı ile bu kazakların güncel olarak her hangi bir mağazada satılması ya da e-ticaret sitesinde satılması pek mümkün değil. Zaten bu kazakların %80’i el ile örülen kazaklar. Ama siz bu kazakları sevdiyseniz telefonunuza kaydedip örnek çıkarabilir ve kolaylıkla kendiniz evde örebilir yada örmesini bilen birine yaptırabilirsiniz. Böylesi hem daha uygun fiyatlı hem daha kısa süreli ve kolay olacaktır.

ÖNEMLİ:  Eğer yorumlarda markası yazmıyorsa fotoğrafın üstüne sağ tıklayıp google’de aratı tıklayınız böylece fotoğrafların google’de hangi sitelerde olduğunu görebilirsiniz. Eğer bir e ticaret sitesinde geçiyorsa oradan satın almanız mümkün. Ancak çoğu kazak modeli yurt dışı kaynaklı. Ayrıca youtube da oldukça fazla örgü kazak modelleri yapımı ile ilgili video bulunmaktadır. İstediğiniz ürünü orda bulmanız mümkün böylece az maliyetli bir şekilde istediğiniz kazağa ulaşabilirsiniz.

Örgü Kazak Modelleri Örneği

Sizlere bu konuda örgü kazak yapılışı ile ilgili bir örnekte vermek istiyorum. Aşağıda gördüğünüz şiş 15mm Örgü şişi, bambu’dan yapılanı da var. Örgü modelini istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Konunun en sonunda yapılığı ile ilgili video’da paylaşıyorum. Oraya da bakın lütfen. Bambu şişler ile örülen kazaklar da günümüzde oldukça modadır.

en güzel 100 örgü kazak modelleri 5
Kaynak: woolandthegang.com

2023 Örgü Kazak Modelleri Eklenmiştir.

Güncelleme 06.03.2023: Instagram ile birlikte artık örgü kazak modellerini yapan hanımları bulmak çok daha kolay, onlara 1-2 ay öncesinden sipariş vererek istediğiniz modelde örgü kazakların sahibi olmanız günümüzde artık oldukça kolay.

Etnik / Bohem Tarz son iki yıldır çok popüler. Özellikle Kış aylarında hırkalar, kazaklar, panto ve kabanlar da bile bu etkiyi görebilmekteyiz. Şu anda modetalente.com sitesinde bulabileceğiniz bu modeller Türkiye’ye de gönderiliyor ancak fiyatların yaklaşık 700 tl ile 1000 tl arasında olduğunu hatırlatalım.

Benzer şekilde örgü hırka modellerinde de son derece güzel örgü modellerine ulaşabilirsiniz.

en güzel 100 örgü kazak modelleri 7
en güzel 100 örgü kazak modelleri 8

Önemli: Kış aylarında eğer derlediğimiz en güzel 100 kaban modeli içeriğimize bakmak isterseniz ilgili konunun linkine tıklayabilirsiniz.

Bu kazaklardaki örnek desenleri alabilir, farklı tarzlardaki kesimleri uygulayarak kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Üstelik sadece ip, yün ve örmek için şiş fiyatında ( Tabii ki emek çok büyük ) Evde kendiniz bu örnekleri çıkararak kazağı çıkarabilirsiniz. Örneğin aşağıdaki ilk örneği kalın ip ve kalın şiş ercih ederek bu modeli yakalayabilirsiniz. Salaş model örgü kazakları seviyorsanız bu örgü modeli tam size göre olacaktır. Size bir not düşmek gerekirse, kalın şiş ile örülen kazaklarda genellikle düz örgü, ters örgü, şiş örgü modelleri kullanılmaktadır. Size ilham olması için araştırmalrınızı bu şekilde yapabilirsiniz.

en güzel 100 örgü kazak modelleri 9
en güzel 100 örgü kazak modelleri 10
en güzel 100 örgü kazak modelleri 11
en güzel 100 örgü kazak modelleri 12
en güzel 100 örgü kazak modelleri 13
en güzel 100 örgü kazak modelleri 14
en güzel 100 örgü kazak modelleri 15
en güzel 100 örgü kazak modelleri 16
en güzel 100 örgü kazak modelleri 17
en güzel 100 örgü kazak modelleri 18
en güzel 100 örgü kazak modelleri 19
en güzel 100 örgü kazak modelleri 20
en güzel 100 örgü kazak modelleri 21
en güzel 100 örgü kazak modelleri 22
en güzel 100 örgü kazak modelleri 23
en güzel 100 örgü kazak modelleri 24
en güzel 100 örgü kazak modelleri 25
en güzel 100 örgü kazak modelleri 26
en güzel 100 örgü kazak modelleri 27
en güzel 100 örgü kazak modelleri 28
en güzel 100 örgü kazak modelleri 29
en güzel 100 örgü kazak modelleri 30
en güzel 100 örgü kazak modelleri 31
en güzel 100 örgü kazak modelleri 32
en güzel 100 örgü kazak modelleri 33

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (26)

Popüler Yorumlar
  1. Video ekledim demişsiniz ama ortada bir video felan yok

  2. Merhaba gülhan hanım çok haklısınız tam olarak fırsat bulup konuyu güncelleyemedik. Ama en kısa sürede günceleyeceğiz.

Yapılan Yorumlar
  1. Video ekledim demişsiniz ama ortada bir video felan yok

    • Merhaba gülhan hanım çok haklısınız tam olarak fırsat bulup konuyu güncelleyemedik. Ama en kısa sürede günceleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir