Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. İç Giyim Modelleri

2020 La Senza İç Giyim Modelleri


3

Önemli Açıklama: La Senza iç giyim maalesef iki sene önce yani 2017 yılında Türkiye pazarından çıktı. Yani Türkiye’de bulunan Mağazaları da ya kapandı ya da başka bir marka‘nın çatısı altına girdiler. Özellikle seksi, çekici iç çamaşırlar kullanan Türk kadınları için ( Ayrıca son derece kaliteli ürünleri de vardı) Üzücü bir haber.

la senza i̇ç giyim
La Senza 2020 İç Çamaşırı Koleksiyonundan

İyi haber ise 2020 La Senza iç çamaşırı modellerini internetten gardrops gibi siteler ve uygulamalardan hala satın alabiliyorsunuz.

Bayan iç giyim markası olan La Senza merkezi kanada Türkiyede ise Park Bravo grubuna ait bir moda markası. Farklı tarzlarda bayan iç çamaşırları, sütyen, kilot gecelik, sabahlık, tulum,  vb modeller üretmekte. La Senza’nın Türkiyedeki mağazalarından bu ürünleri satın alabilirsiniz.

2020 la senza i̇ç giyim modelleri 1
Kırmızı dantelli La Senza 2020 İç Giyim koleksiyonundan
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 2
@lasenza instagram resmi sayfası
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 3

Diğer yandan dünyanın en önemli ve ünlü iç giyim markası olan İntimissimi’nin iç çamaşır modellerini de inceleyebilirsiniz.

2020 la senza i̇ç giyim modelleri 4
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 5

Her yıl olduğu gibi dantelli modeller bu yıl da öne çıkan iç çamaşırı modelleri arasında bu model de hem dantel hem de ipek dokusuyla kadınların vazgeçilmezi. Dantelli iç çamaşırı denilince akla gelen ilk markalardan birinin La Senza İç Giyim markası olduğunu da belirtelim.

Beyaz tenli kadınlara da , daha koyu tenli olan kadınlara da oldukça yakışan bu model kadınların favorisi.

2020 la senza i̇ç giyim modelleri 6

La Senza Kullanıcı Yorumları

Seksi diye sattıkları ürünler biz kadınlara genelde seksi gelmiyor. avam diyoruz, pazar malı gibi diyoruz, cırtlak diyoruz… 

https://www.suslusozluk.com/la-senza?i=13864

Ciddi indirim yapiyolar yine de alacak bisey yok arkadas gercekten kotu. esra ceyda kardeslerin tarzi tam

https://www.suslusozluk.com/la-senza?i=15141

külotları; özellikle koton olanları uyduruklukta penti ile yarışır. illa alacağım diyorsanız indirimlere denk getirmeniz daha mantıklıdır zira 2-3 yıkamada tipinin kayması muhtemeldir. düz renk sütyenleri güzel olmakla birlikte; renkli, desenli ve dantelli çeşit çeşit sütyenleri pavyon atmosferini evinize taşıyacak görünümdedir. Yarım büstiyerleri hoştur; onu da her yere bastıkları zımba ve tülden dolayı rahat giymek biraz zor. sanırım ben penye sütyeni diye tabir edilen atraksiyonsuz çamaşırların insanıyım süslü. hem belli olma riski sıfır.

https://www.suslusozluk.com/la-senza?i=29733

Seneler once aldigim hicbir seyin zerre eskimemesi ve bir ay once pentiden aldigim sutyenin sokulmesi diyerek kalitesini aciklayacagim size. nolur geri don :(

https://www.suslusozluk.com/la-senza?i=811024

Her güzel şey gibi bu da terk etti ülkeyi, kaliteli, trendy, seksi ve rahat iç çamaşır markası, piyasada eş değeri olmadığı için özlemle anıyorum.

2020 la senza i̇ç giyim modelleri 7
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 8
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 9
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 10
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 11
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 12

Daha fazla iç çamaşırı, bikini, sütyen, kilot ve diğer iç giyim ürünleri için La Senza’nın resmi instagram hesabına bakabilirsiniz. @lasenza

2020 la senza i̇ç giyim modelleri 13
2020 la senza i̇ç giyim modelleri 14

4 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. 22 Ağustos 2018

    sipariş verebiliyor muyuz ?

  2. 14 Ağustos 2020

    İç giyim bir tutkudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir