Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Etek Modelleri

Kloş Etek Kombin ve Kesimleri: En Asil Tarz


1

Kloş etek, diğer değişle Pileli etek özellikle yaz aylarında kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir etek modelidir. Mini etek boyutunda olduğu için ( genellikle diz üstü kesiminde) bacakların çok daha net ve biçimli görünmesini sağlar. Bu eteğe dönen etek adı da verilir. 80’li yıllarda o kadar moda olmuştur ki tüm genç kızlar lambada dansı ile birlikte bunlardan giyer ve sürekli etraflarında döner dururlardı.

klos etek pileli etek
kloş etek

Kloş – Pileli Etek Nedir?

Bu etekler kadınlar tarafından en çok sevilen ve tercih edilen etek modellerindendir çünkü düzgün, uzun ve zayıf bir bacağı en güzel gösteren etek modeli budur. Verev Kesilen ( kumaşın dokuma yönüne açılı kesim ile elde edilir )ve kalıbının çıkarılması ve dikilmesi en kolay olan etek modeli olduğu için evde kendiniz bile rahatlıkla dikebilirsiniz.

Kloş Etek Trendi ve Modası

Özellikle 80’lerin başı ve 2019-2020 sezonunda son derece trend olan ve moda markalarının 2021 yılında ilkbahar – yaz koleksiyonlarında da sık sık karşılaşacağımız bir model olacak gibi duruyor.

kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 2
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 3
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 4
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 5
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 6
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 7
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 8

Kloş Etek Kombinleri

Yine günümüz trendlerinden olan bu etekler kullanım rahatlığı ile beraber aynı zamanda şık bir görünüm sunuyor. Sade renklerin hakim olduğu türlerini rahat bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Kış aylarında boğazlı kazak, yaz aylarında ise büstiyer ile giyebilirsiniz. Özellikle ilkbahar yaz aylarında tül kloş eteklerini bir çok yerde göreceğiz. Bu etekler özellikle boyu uzun olan hanımlar için birebir. Minyon tipli hanımların ise daha çok dar ve kısa kesimlerini tercih etmesini öneririm.

kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 9
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 10
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 11
kloş etek kombin ve kesimleri: en asil tarz 12

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir