Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

2019 Balyaj Saç Renkleri


0

2019 balyaj- krepe balyaj en trend ve instagramda en çok like- beğeni alan balyaj saç renklerini konumuzda bulabilirsiniz.

2019 yılında kuaförlerde balyaj uygulaması fiyatları 400 ile 800 tl arasında değişmekte. Saçlarınızı evde balyaj saç renkleri uygulaması yapacaksanız en kaliteli ürünleri kullanmanızı öneriyorum.

balyaj saç renkleri

Olaplex Saç Açıcı Nedir? Fiyatı ve Nasıl Kullanılır

2019 balyaj saç renkleri 1

Evde balyaj uygulaması için ise ilgili konuya bakabilirsiniz. Viedolu anlatım ile siz de bu balyaj renklerini kendi saçınıza uygulayabilirsiniz.

Ana Saç Renginde Hangi Saç Boyalarını Kullanmalısınız

Balyaj renklerini ve saç renginize göre hangi renklerde ve tonlarda balyajlar attırabileceğiniz ile ilgili liste aşağıdaki gibidir.

Kumral saça; altın sarısı,küllü sarı,küllü açık kumral,balköpüğü,sarı gibi renkler

Siyah saça; kahverengi,bakır kahve,çikolata kahve,patlıcan moru,mavi gibi renkler

Kahverengi saça ise; altın kahve,altın sarısı,bal köpüğü,ballı kahve,bakır kahve,karamel ve dore tonlarında balyaj uygulatabilirsiniz.

Sombre Daha Yumuşak ve Doğal Bir geçiş sağlar

Ombre değil’de sombre yaptırmak isterseniz daha yumuşak 1-2 ton açık boyaları ile balyaj uygulaması yapmanız gerekmektedir.

2019 balyaj saç renkleri 3

Videolu anlatım /Balyaj Nasıl Uygulanır?

Saç üzerine uygulanan ve yıllardır sevilerek tercih edilen balyajlar, saçlara hareket ve aynı zamanda doğal bir görünüm kazandırıyor. Geçtiğimiz yıllara göre 2019 balyaj saç renklerinin doğallığın yanı sıra marjinal olmayı sevenler için de pek çok kombinasyona sahip.

Bu yıl balyajlarda öne çıkan renkler arasında bolca karamel ve çikolata tonları olacak. Geçen senelere göre mor ve lila renkleri de hem kısa, hem de uzun saçlar için tercih edilebilir. Kahverengi, sarı tonları ve kırmızı da 2019 balyaj renkleri arasında yer alıyor.

Her saça uygulanabilecek kolaylığa sahip olduğundan balyaj saç renkleri tercihinde önemli olan saçın doğallığına vurgu yapacak renkleri seçmektir. Cesareti yüksek hanımlar için bej, gri ve parlak beyaz balyajlar da özellikle kısa saç modellerinde son derece uygun diyebiliriz.

Dalgalı saçlarla kullanılmak üzere 2019 yılında açık küllü kumral saçın üzerine altın sarısı balyaj uygulamak listenin başında bulunuyor. Doğal bir sonuç almak isteyenler için tercih edilebilir.

Kısa saça sahip bayanlar nostaljik esintilere kendilerini bırakarak üç kademeli balyaj tekniklerini kullanarak açık sarı, küllü kumral gibi tonlarla daha hareketli ve gür saç görünümü elde edebilirler.  

Siyah ya da koyu kahverengi saçlı hanımlar ise ombre tercihinde de bulunabilecekleri gibi, isterlerse orta tonlardaki kumral ve sarı rengi tercih edebilirler. Daha doğal bir görüntü için koyu kumral iyi sonuç verebilir. Sıra dışı görünümden hoşlananlar ise kırmızı, mor ve gri tonlarında balyajlarla senenin saç modasına ayak uydurabilirler.

2019 Balyaj Saç Renkleri Fotoğraflar

Saç dipleri doğal tonlarda ve genellikle küllü kumral saç renginde bırakılan ve saçların orta ve uç kısımlarının sarı / Platin / Küllü platin / Bebek sarısı gibi saçlara boyandığı bu uygulama 2019’un en popüler saç rengi uygulamasıdır.

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir