Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Palto-Pardesü-Mont Modelleri

2020 Koton Kaban Modelleri


2

Türkiye’deki en çok tercih edilen moda giyim markası Koton’nun 2020 Koton kaban modellerini kadın giyim üzerinden derlemeye çalıştım. Emsal markaları olan Zara ve Mango’ya göre oldukça düşük fiyatlar ile ( 2020 euro ve dolar yükselişi ile birlikte fiyat farklılıkları %60 oranında artmıştır. ) ürün fiyat politikasını belirleyen Koton nispeten kaliteli ve güzel tasarımları bir Türk kadınlarına sunmakta.

Tasarım olarak Zara’dan daha çok beğendiğim Mango ve H&M ile de eşdeğer tasarımlar çıkaran Koton’un fiyat olarak yıllardır çok zam yapmaması ve kar marjını düşürerek uygun fiyatlı ürünler çıkarmasını gerçekten taktir ediyorum. Özellikle Şubat ayında Sezon Sonu indirimleri ile mağazada kalan kaban ve paltoların fiyatlarının %40 indirimle satıldığını da hatırlatalım.

Fiyatları aşağıda kaban ve palto modellerinin fiyat bilgilerini de ürünler ile birlikte görebilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki Koton Mağazaların iletişim adres ve telefonları burada.

2020 koton kaban modelleri 2
Kapüşonlu Puffer Mont Bej 400 Tl
2020 koton kaban modelleri
2020 Koton Kaban Modelleri Suni Kürk Detaylı Sherpa Cepli Kaban Kiremit 299 tl
2020 koton kaban modelleri 3
Kemerli Wrap Palto Siyah 280tl
2020 koton kaban modelleri 4
2020 koton kaban modelleri 5

Suni Kürk Kapişonlu
Suni Kürk detaylı 
Kemerli şişme 
Kapitoneli Haki 

3 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir