Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Ceket Modelleri

Ceket Kombinleri için 23 Muhteşem Fikir


0

Yeni sezonda 2020 Ceket modelleri ve ceket kombinleri önerilerini sizler için 23 farklı stilde derleyerek sunmak istedik.

Ceketler, erkek ve kadınların, genç ve ileri yaşlıların, kısacası herkesin, her çeşit kombine uydurabileceği, hem serin havalarda ısıtan hem de her tür şıklığı tamamlayan kullanışlı kıyafetlerdir.

Kadın ceket modellerinin arasından en sık tercih edilenler ise blazer ve kot ceket modelleridir. Blazer ceketler, plaza şıklığı için ideal kombin parçalarıdır. Hem maskülen hem de feminen tarzlar yaratabilirler. Genelde, orta yaşlı ve klasik şıklığı seven kadınlar tarafından sıklıkla kullanılır.

2020 bayan ceket kombinleri

Koyu renkli, omuzları vatka detaylı blazer ceketler, iş görüşmesi, toplantı gibi resmi ortamlarda klasik bir şıklık sağlar. Aynı zamanda, vatkalar yardımıyla, omuzları daha geniş göstererek güçlü bir görünüm sağlar. Vatkalı ceketlerin dar omuzlu kadınlar tarafından kullanılması uygundur.

Kadınlar içi Ceket Kombinleri Nasıl olmalı?

Konuda Yer Alan Başlıklar

2000’li yılların başında popüler olan, bel hizasında biten ve vücuda oturan kot ceketler ise yerini oversized kesim, yamalı ve eskitme tarzdaki kot ceketlere bırakmıştır. Özellikle genç kızlar arasında popüler olan bu ceketler, okulda, dışarıda, arkadaş buluşmaları gibi resmi olmayan toplantılarda mükemmel bir spor şıklık yaratır. Normalden daha zayıf olan genç kızlar, zayıflıklarını kapatmak için oversized kesim ceketlerle kombinlerini bitirebilirler. Bu ceketler, bedene oturan bluzlarla kombinlenebilir.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 1

Ceket Modellerinde 2020 Yılında Neler Trend?

2020 yılı maalesef Covid19 nedeni ile moda sektörüne de engeller koydu. Sezon son derece durgun ancak ben yine de yeni 2020 sezonu ceket modellerini derlemeye çalıştım.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 2

İpekyol

Bence Türkiye’de en güzel ceketleri bulabileceğiniz marka İpekyol. Sizinde konuda görebileceğiniz gibi en çok çeşit gerek takım için gerek iş kombini olarak gerekse abiye ceket tarzında tüm farklı stilleri İpekyol mağazalarında bulabilirsiniz.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 3

Özellikle Ofis kombini olarak değerlendirebileceğiniz çok şık ceket modelleri bulabilirsiniz.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 4

Mono yaka keten ceket 699 tl

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 5

Leopar desen transparan ceket Abiye 799 tl

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 6

Metal aksesuar kapama ceket 299 tl

Koton

Koton’da 2020 sezonu ceket modellerini ben çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Üstelik bu sene fiyatlarında çok fazla artış yok. 120 tl ile 175 tl arasında sezon indirimleri ile alabilirsiniz. Çok güzel kombinleyebileceğiniz farklı kumaş türlerinde kesim ve boylarında ceketleri koton mağazalarında bulabilirsiniz.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 7
Fiyatı indirimli 132 tl
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 8
indirimli fiyatı 160 tl
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 9
İndirimli fiyatı 160 tl
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 10

Mango

Mango’da şık ama az sayıda kadın ceketi bulduğumu söyleyebilirim. 2020 koleksiyonu kadın ceketleri Mango mağazalarından yada resmi web sitesinden satın alabilirsiniz. Mango’nun fiyatları 180 tl ile 600 tl arasında değişiyor.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 11
Bunun fiyatı mango mağazalarında 300 tl
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 12
2020 Fiyatı 500 tl

Mango’nun tüm bayan ceket modellerine Mango.com/ceket sitesinden bakabilirsiniz.

Zara

Zara’da Türk bayanlarının sevebileceği ceket modellerine pek rastlayamadım açıkçası. Tarzları iyice maskülen bir havada kayboluyor gibi geldi bana. Yine de sevdiğim ceketleri derledim. Fiyatlar 199 ile 480 tl arasında.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 13

Zara’da 2020 sezonunda hem çok fazla seçenek yok hem de var olan ceketlerin tarzının çok başarılı olduğunu söyleyemem. Fiyatları ise 199 tl ortalama ile satılıyor.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 14
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 15

Bu ceketleri Zara mağazalarından ya da Zaranın resmi web sitesinden alabilirsiniz.

Pull & Bear

Daha çok genç kesime hitap eden Pull & Bear’da ise neredeyse kumaş ‘tan ceket neredeyse hiç yok. Genellikle mont ceket , kot jenas ceket tarzında olduklarını söyleyebiliriz.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 16

Sanıyorum en kötü koleksiyonu Pull and Bear’da gördüm çünkü neredeyse hiç güzel bir ceket modeli yok. Bu kırmızı boyfriend ceketin fiyatı ise 190 tl.

Bazı modeller çalışan kadınlar için özellikle iş hayatında blazer ceket şeklinde olup bazıları renkli gece hayatında son derece tarz ve dikkat çekici tasarımlara sahip.

En Güzel Bayan Kumaş Ceket Kombinleri

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 17

Genellikle bele oturan ceketlerin kadınları daha fit, daha çekici daha zayıf gösterdiğini söylebilirir o nedenle ceket alırken buna dikkat etmenizi öneririm.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 18
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 19
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 20

Bir başka ayrıntı 80’li yıllarda populer olan Ceket vatkalarının hala pek çok modelde kullanılıyor olması. Bunun en büyük artısı sizi daha uzun, omuzlarınızı geniş göstermesi ki bu da sizi daha dikkat çekici ve güçlü gösterir. Beğendiğiniz modelleri yorum olarak sorarsanız sizin için nerede satıldığını ve fiyatını araştırabilirim.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 21
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 22

Deri Kollu Ceket Kombinleri

 Genellikle elbiselerde karşımıza çıkan deri kol, ceket ve gömleklerde de sıklıkla kullanılmaya başlandı. Bu tarz gömlek ve ceketler spor kıyafetlerle rahatlıkla kullanılır. Bu tür elbiseler topuklu ayakkabılarla kullanılarak şıklığı tamamlayabilir.

Bahar ve kış aylarında tercih edilen bu tarz kıyafetler Addax, Dilvin, Twist, Y-London, Vero Moda, Herry gibi markaların internet sitesi ya da mağazalarından kolaylıkla bulunabiliyor. Bu detaylı elbiseleri otuz yaş üstü kadınların daha çok tercih etmesi onlara olgun bir hava katıyor.

  Giyimde deri kol modası hem nostaljik hem de hoş bir görünüm sağlıyor. Özellikle vatkalı türleri eski modelleri günümüze taşıyor.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 23
Deri Kollu Ceket Kombinleri

Son yıllarda öne çıka ceket kombinleri arasında deri parçalı stiller karşımıza çıkıyor. Son yıllarda bir hayli popüler olan bu ceketler bu yılında da favori modeller arasında yer almaya devam edecek.

ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 24
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 25
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 26
ceket kombinleri için 23 muhteşem fikir 27

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir