Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kombinler

Etek Kombinleri için 27 Farklı Öneri


0

 Sosyal medyalarda sokak modası etek kombinleri paylaşan bayanların giydikleri etek modellerine bir de bakalım istedim. Kloş, pilili, tüllü, a-kesim eteklerin sıklıkla tercih edildiğini görebilirsiniz. Renk olarak ise canlı renklerin yanında etnik desenler, düze renkler, bordo, siyah, canlı fosforlu renklerin de  giyildiğini görmekteyiz.

etek kombinleri için 27 farklı öneri 1
etek kombinleri için 27 farklı öneri 2
etek kombinleri için 27 farklı öneri 3
etek kombinleri için 27 farklı öneri 4
etek kombinleri için 27 farklı öneri 5
etek kombinleri için 27 farklı öneri 6
etek kombinleri için 27 farklı öneri 7

Örgü Etek Kombinleri

Özellikle midi boylarıyla son zamanlarda moda olan örgü etek kombinleri sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmezi haline geliyor. Siz de bu etekleri rahatlıkla kombinleyip harika bir tarz yaratabilirsiniz.

  Gri renkte midi boy örgü eteği aynı tonlarda kısa hırka ve altına giyeceğiniz siyah postal botlarla tamamlayabilirsiniz. Mini veya diz hizasında örgü bir etek kombini tercih edecekseniz antrasit, yeşil ya da kahverengi yakışacaktır. Yine aynı renklerde bisiklet yaka örgü kazak ve altına kısa topuklu sivri burun botları kullanabilir, siyah bir sırt çantasıyla kombininize son dokunuşu yapabilirsiniz.

   Bu tarz etek , kazak ve botları Stradivarius, Pull&Bear, Koton, Oysho, Bershka, Mango, Mudo, Dilvin gibi mağazalarda bulabilirsiniz.

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir