Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Ceket Modelleri

Parka Nedir? Kadınlar için 18 kombin önerisi


0

 Parkanızı siyah renk taytın üzerine giyeceğiniz beyaz uzun tişört, mat siyah yağmur çizmeleriniz ve spor sırt çantasıyla tamamlayabilirsiniz.

Parka Nedir?

Konuda Yer Alan Başlıklar

Orijinalde haki renk tonunda olan, geniş cep detayları ve kapüşonu ile rahatlığı simgeleyen kalın kabanlara deniyor. Moda dünyasında kapüşon kısmı uçuş uçuş tüylerle dolu olan ve dış kısmı genelde kalın kumaşlardan hazırlanan parkalar erkek kadın herkesin favorisi durumunda.

Nasıl Kombinlenir?

Kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından olan bu kabanlar sıcacık duruşu ve rahatlığı ile herkesi cezbediyor. Sokak modasıyla ayrılmaz bir bütün olan parka modelleri haki yeşili rengi ile insanların içini ısıtıyor.

Parka Kombinleri

Bu kaban kombinleri taytlar, kot pantolonlar ve bağcıklı botlar ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Rahatlıktan hoşlananlar için parka kabanlar örgü berelerle ve uzun atkılarla da sıcacık bir görüntü oluşturuyor.

Tayt yerine dar paça kot pantolon, üzerinde krem rengi kapüşonlu kazağınızın üstüne çapraz takabileceğiniz deri kahverengi çantanızla ve kısa kahverengi bir botla da kullanabilirsiniz.

Etek giyinmeyi seviyorsanız eteğinizin üzerine koyu renklerde bir kazak ve altınızda postal botlarınızla güzel bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Bu çizme ve botları Elle, İnci, Bambi, Hotiç, Deichmann, Flo, Derimod gibi mağazalardan kolaylıkla bulabilirsiniz.

  Bu şekilde farklı kombinler oluşturup, daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

parka nedir? kadınlar için 18 kombin önerisi 2

Yeşil Askeri Modeller ve Kombinler

Bu sezonunda öne çıkan modelleri son yıllarda trend olan asker yeşili militer stil ceket modelleri şeklinde karşımıza çıkmakta. Bu modellerin askeri ceket tarzında olanları bahar aylarında, kalın modellerini ise kış aylarında tercih edebilirsiniz.

parka nedir? kadınlar için 18 kombin önerisi 3

Yeşil renkli askeri tarzıla birçok kıyafetle kolaylıkla kullanmanız, rahat ve havalı bir görünüm yaratmanız çok basit.

parka nedir? kadınlar için 18 kombin önerisi 4
parka nedir? kadınlar için 18 kombin önerisi 5
parka nedir? kadınlar için 18 kombin önerisi 6

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir