Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Takı-Aksesuar

16 Sıradışı Evlilik Yüzük Modelleri


0

Bayanların en çok önem verdiği ve modeli konusunda oldukça zor karar verdikleri evlilik yüzük modellerinde büyük taşlı modeller ön plana çıkıyor. Tektaş yüzük modelleri yerine tamamen taşla kaplanmış modeller veya farklı şekillerde bir çok taş modeliyle evlilik yüzükleri son derece tarz görünüyor.

Evlilik Yüzükleri, bir düğün söz konusu olduğunda en önemli parçalardan biridir. Geleneksel olarak, eşinizle sevgiyi ve sonsuzluğu ifade ederler. Ayrıca hayatın her aşamasında ve sonsuza kadar birlikte giyilmeleri gerekiyordu, bu yüzden birçok insan balayında veya nişan gezisinde bunları arıyor!
Uygun bir yüzük seçmek bazen zor olabilir çünkü orada çok fazla seçenek var. Satın almadan önce düşünmeniz gereken bazı şeyler, istediğiniz metal türü, kesim, berraklık, elmas kalitesi ve karat ağırlığıdır. Bu süreçte yanlış bir yol yoktur, ancak bazı faktörlerin fiyatı diğerlerinden daha fazla etkileyebileceğini unutmayın!

Evlilik Yüzük Modelleri

Evlilik Yüzükleri, aşkın, bağlılığın ve evliliğin başlangıcının sembolüdür. Sol el yüzük parmağınıza takılırlar çünkü antik Roma döneminde askerler kılıçlarını orada giyerdi. Kılıç, korumanın bir simgesidir ve bu nedenle yüzük takmak, iki kişinin sahip oldukları her şeyle birbirini koruyacağını gösterir.
Pırlanta her zaman aşkta saflığı temsil eden sonsuz ve kalıcı bir değerli taş olarak görülmüştür. Modern çiftler genellikle törenleri sırasında yüzük değiştirerek “evet” derler.

16 sıradışı evlilik yüzük modelleri 1
16 sıradışı evlilik yüzük modelleri 2
16 sıradışı evlilik yüzük modelleri 3
16 sıradışı evlilik yüzük modelleri 4
16 sıradışı evlilik yüzük modelleri 5
16 sıradışı evlilik yüzük modelleri 6

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir