Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Modelleri

2019 Saç Modelleri- Saç Trendleri Değişiyor


0

Saç trendlerini belirleyenler genellikle en çok takip edilen saç stilistleri oluyor. Markların moda defilelerinde mankenlerin saç modelleri bunda bir etken ancak genellikle saç tasarımlarının ve kuaförlerin Instagram ve Pinterest gibi sosyal medya’da en çok beğenilen saç modelleri sezonun saç trendlerini belirlemekte oldukça etki. Bize bu kaynaklardan yola çıkarak 2019 yılında en çok beğenilen ve Trend haline gelen saç kesimleri, saç tasarım uygulamaları ve modellerini sizler için derledik.

Son Güncelleme : 18.11..2022

Bob Saç Kesimleri Saç Trendleri

Konuda Yer Alan Başlıklar

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor

2019 yılının kuşkusuz en çok beğenilen ve uygulanan saç kesimleri arasında bob yani küt saç kesimleri ön plana çıkıyor. Kahküllerin yüz ifadesini nasıl değiştirdiğini görebilirsiniz. Eğer yüz şekliniz oval yapıdaysa ve kaşlarınızı kahküller ile kapatmak isterseniz bu saç modeli size çok yakışabilir.

Küt Saç Kesimi Saç Trendleri

Kısa saçlarınız için bence en güzel saç kesimle

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 1

Kısa saçlarınız için en güzel saç kesim modellerin bir tanesi bu. İnstagram’da dünyanın en ünlü ve başarılı saç stilistlerinden olan
Harry Josh ‘un ellerinden çıkan bu saç modelinin video’nu da sizlerşe paylaşmak istedik. Arkadan, yandan ve özellikle ön kısmından saçın görünüşü çok güzel.

Dalgalı At Kuyruğu Saç Trendleri

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 2

Uzun saçlar için kusursuz zarif bir saç modeli. Dalgalı at kuyruğunu evde tek başına yapmanız oldukça zor zira saç şekillendiricileri ile bu şekli elde etmeniz gerekiyor ki bunu Türkiye’de pek az profesyonel kuaförler yapabileceğine inanıyorum. Ancak özellikle mezuniyet balosu, düğün ve özel gecelerde abiye gece elbiselerinin üzerine çok yakışacağına inanıyorum.

Dalgalı Perçem Saç Trendleri

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 3

Simetrik olarak ayrılmış dalgalı perçemleri saçlarınızda uygulamak kolay olabilir ancak bu saç modelinin her yüz tipine uygun olmayacağını da belirtelim. Saç rengi, yüz yapısı ve uygulayacağınız kusursuz dalgalar ile bu saç modelini siz de evde yapabilirsiniz.

Saç Tokaları ile Saçlara Model Vermek

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 4

Büyük göz alıcı canlı renklerde rengarenk saç tokalarını uzun saçlarınızda farklı şekillerde kullanmak 2019 yılında en popüler saç uygulamalarından bir tanesi. İster saçlarınızı yandan toplayın isterseniz saç tokaları yardımı ile saçlarınızda farklı topuz modelelleri deneyin. Bence hepsi cesaret verici ve çok güzel.

Kısa Dalgalı Saçlar Saç Trendleri

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 5

2019’da dalgalı saçlar her yerde kullanılıyor, perçemler, kahküller, örgüler ve tokalar ile birlikte. tabii ki en çok kullandığımız saç dalgaları orta uzunlıktaki saçlarda röfle ve saç maşası ile elde ettiğimiz doğal görünümlü kısa dalgalar.

Saç Örgüleri

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 6

Saç örgüleri, kuaförlerin yaptığı işte ne kadar usta ve sanatsal yaratıcılığı olduğunu gösteren en önemli saç modellerinden bir tanesidir. Özellikle abiye saç modellerinde gelin başı, gelin saçlarında bu saç modelleri biz bayanlar tarafından en çok tercih edilen saç modelleri arasında geliyor. Bu saç örgülerinin pek çoğunun yapılışını bakımlı kadın’da sizlere video olarak anlatmaktayız.

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 7

Çoğu saç örgüsünü evde kendiniz yapabilirsiniz örneğin yukarıdaki fotoğraftaki gibi özgün ve kendinize özel saç örgüleri gibi.

Dünyada Hangi Saç Modelleri Trend?

Moda defilelerinde yer alan saç tasarım sanatçıları bu anlamda Dünyadaki saç stil trendlerine yön veren kişiler olmakta ve biz de sizler  2019 yılı için en güzel ve dikkat çekici ve bu alanda adından sıklıkla söz etmiş saç tasarımlarına yer vereceğiz.

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 8

Saç Bantları

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 9

2019 yaz aylarında sıklıkla karşımıza çıkan rengarenk saç bantları özellikle çok kısa saç kesimlerinde kullanılmakta.

Tek Saç Örgüsü

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 10

Saçlarımın uzun olduğu zamanlarda en çok kullanmayı sevdiğim saç örgüsünün bu olduğunu söyleyebilirim. Daha renkli ve farklı hale getirmek için kauçuk görünümlü bu lastik tokalarını deneyebilirsiniz. Sizi çok daha farklı göstereceğinden eminim.

2019 Senesinde Türkler Hangi Saç Modellerini Tercih Ediyor

Biz Türk kadınlarının rahat ve kolay saç modelleri tercih ettiğini söyleyebiliriz. Özellikle okula giden genç kızlar ve iş kadınları 5 dk’da yapabilecekleri saç modellerini tercih etmekte. Bunun içinde bakımı çok zor olmayan genellikle kısa, küt yada uzun ve örgülü saçlar tercih edilmektedir.

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 11
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 12
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 13
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 14

Uzun saçlar için çok kısa sürede hazırlanan bukleler, topuzlar, ve örgüler de yine tercih sebebi olmaktadır. Gelinbaşı saç örneklerinde ise artık sanırım hepimiz topuzdan sıkıldık. Bunun yerine sizi daha canlı ve güzel gösterecek olan helen tarzını seçmenizi önerir ve çiçeklerle saçınızı canlandırmanızı öneririm.

Doğal Görünümlü Günlük Saçlar

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 15
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 16
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 17

Düz Saçlar İçin Kesimler

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 18
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 19
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 20

Hacimli Saçlar

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 21
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 22
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 23

2019’un En Güzel Saç Modelleri

2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 24
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 25
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 26
2019 saç modelleri- saç trendleri değişiyor 27

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir