Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Modelleri

Gölgeli Saç Renkleri ve Modelleri


0

Eğer saçlarınıza bir değişiklik yapmak istiyorsanız saç renginize uyan bir tonda saçlarınıza gölgeli saç yaptırabilirsiniz. Üstelik saç gölgelerini en iyi bahar ve yaz ayları kaldırıyor. Bu aylarda sadece saç bakımınıza biraz daha dikkat ederek hem gölgeli, hem de parlak görünen sağlıklı saçlara kavuşursunuz.

gölgeli saç renkleri ve modelleri 1

Gölgeli Saç Renkleri Nasıl Elde Edilir?

Saçınıza hafif bir renk katmak istiyorsanız, saçlarınıza gölge attırmak sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. Tüm saçınızı parlak bir tonla kaplamak yerine, boyut ve derinlik oluşturmak için parlak ve alçak ışıkların bir kombinasyonunu kullanır. Bu görünümü elde etmek için, saçınızın küçük kısımlarını rengin görünmesini istediğiniz alanlara ayırarak başlayın. Ardından, doğal renginizden bir veya iki ton daha açık olan bir vurgu rengi ve bir veya iki ton daha koyu olan bir düşük ışık tonu seçin. Gölge vermek istediğiniz kısımları saçın geri kalanından ayırmak için folyo veya plastik sargı kullanarak önce daha açık rengi uygulayın.

Vurgulamak istediğiniz tüm bölümleri renklendirildikten sonra, durulamadan ve her zamanki gibi şekillendirmeden önce vurgulanan bölümler arasına düşük ışık gölgesi uygulayın. Gölgeli saçların elde edilmesi biraz zaman ve hassasiyet gerektirebilir, ancak pratikle geleneksel vurgulama tekniklerine güzel bir alternatif sunabilir.

gölgeli saç rengi

Gölgeli Saç Renkleri Kimlere Yakışır?

Pek çok güzellik dergisi, belirli saç renklerinin yalnızca belirli cilt tonlarına uygun olduğunu öne sürse de, gerçek şu ki, herkes gölgeli saçları kullanabilir. Bireysel özelliklerinizi tamamlayan ve kişisel tarzınızı ifade eden bir gölge ve stil bulmaktır. Az bakım gerektiren bu saçlar kolay şekillendirilirken bir gizem ve avantaj sağlayabilir. Sonunda, gölge attırma kararı güvene ve yeni görünümü benimsemeye bağlı.. Elbette, profesyonel bir kuaföre danışmak, benzersiz özelliklerinizi öne çıkaran bir gölge ve kesim seçmenizi de sağlayabilir. Peki gölgeli saçlar kime yakışır? Denemek isteyen herkese!

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

İlgi alanlarında müzik, sinema, tarih ve seyahat bulunan Gülşah tabii ki aynı zamanda Kadına dair konular ile de ilgilenmektedir. Özellikle Saç modelleri, Boyalar, sokak stilleri - kombinler ile ilgili konuları Bakımlı kadında paylaşmaktadır.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir