Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kombinler

Kazak Etek Kombinleri Nasıl Oluşturulur 43 Önerileri


0

Kazak etek kombinleri kadınlar arasında en çok tercih edilen kombinlerin başında gelir. Giyimi ve kullanımı oldukça rahat olan bu kombinlerin seçilecek olan etek ve kazağın türü çok önemlidir.

kazak etek kombin

Bu tip kombinlerde genel olarak dikkat çekici detayları olan etekler kullanılmaktadır. Pazen veya ekose gibi kumaşlarla dikilen etekler bu kombinlerin yıldız parçalarıdır. Bu etekleri, sade tonlarda düz kazaklarla giyilmesi gerekir. Özellikle bu kombinlerin tamamlayıcı parçaları ise mutlak olarak postal ayakkabılardır.

Kazak Etek Kombinleri

Konuda Yer Alan Başlıklar

Romantik giyinmeyi seviyorsanız bu kombinleri tercih etmenizi öneririm çünkü romantik bir hava katıyor. Özellikle vintage giyimin son dönemlerde moda olması ile birlikte vintage tarzı bir etek ile salaş kazaklarınızı kombinleyebilirsiniz.

kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 1
kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 2
kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 3
kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 4
kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 5

Farklı kazaklarda görmek isterseniz, bu yazımızı inceleyebilirsiniz; Salaş Örgü Kazaklar

kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 6
kazak etek kombinleri nasıl oluşturulur 43 önerileri 7

Tesettürlü Kazak Etek Kombinleri

Kazak ve etek kombinleri tesettürlü kadınlar tarafından da oldukça sık kullanılır. Bu kombinler için seçilecek eteğin yerlere kadar uzun olması ve giyilecek kazağın ise normalden bir beden büyük olması gerekir. Tesettür kazak ve etek kombinleri uzun yeleklerle oldukça şık durmaktadır.

Kazak ve Mini Etek Kombinleri

Sonbahar ve kış aylarında oldukça sık kullanılan kazaklar ve mini etekler, özel davetlerde tercih edebileceğiniz çok uyumlu kıyafet ikilileridir. Bu giyim ürünleri ile yapılan kombinlerde açık tonlarda kalın fitilli örgü kazaklar ve siyah, bordo gibi koyu renklere sahip suni derilerden üretilen mini etekler tercih edilmelidir.

Havanın soğuk olduğu düşünüldüğünde mini etekler, mutlaka giyilen eteğin rengine yakın, ten rengini belli etmeyecek bir mus çorapla veya taytla giyilmelidir. Bu kombinlerin altına giyilmesi gereken ayakkabılar, diz üstünde biten çorap çizmeler veya booty denilen bilekte biten botlar olmalıdır. Kombini zarifleştirmek adına yakaları suni peluştan dikilen uzun manto ve kabanlar kullanılmalıdır.

Boğazlı Kazak etek kombinleri


2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

İlgi alanlarında müzik, sinema, tarih ve seyahat bulunan Gülşah tabii ki aynı zamanda Kadına dair konular ile de ilgilenmektedir. Özellikle Saç modelleri, Boyalar, sokak stilleri - kombinler ile ilgili konuları Bakımlı kadında paylaşmaktadır.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir