Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kombinler

Ofis Kombinleri Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler


2

İnsanların iş yaşantılarının büyük bir bölümü iş yerlerinde geçmektedir. Ofis ortamları, yarı resmi olduğu için bu ortamlarda ciddi kıyafetler tercih edilmelidir. Bu ortamlarda giyilebilecek örnek kombinler şu şekilde olabilir;

Ofis Kombinleri

Konuda Yer Alan Başlıklar

Birçok çalışan hanımın özellikle dikkat etmesi gereken ofiste giyim konusu için sizlere aşırıya kaçmadan nasıl sade ve şık olunur merak ediyorsanız, buyrun kombin modellerine göz atın.

Erkekler İçin

Erkekler için ofis kombinleri, kadınlara göre daha dar seçeneklere sahiptir. Takım ceketler, gömlekler, kumaş pantolonlar ve yelekler kullanarak erkekler için kombin yapmak mümkündür. Erkeklerin bu ortamlarda giyebileceği en uygun ayakkabılar kösele modelleridir.

Kadınlar İçin

Kadınlar için ofis kombinleri hazırlanırken, kullanılan kıyafetlerin yelpazesi oldukça geniştir. Kumaş pantolonlar, giyilebilecek en genel geçer kıyafet türüdür. Kumaş pantolonların üzerine çok çeşitli renk ve desenlerde gömlekler, kazaklar ve bluzlar kullanılabilmektedir. Bu tip kombinler, topuklu ayakkabılarla tercih edilmelidir.

Tesettürlü Kadınlar İçin

Ofis ortamında çalışan tesettürlü kadınlar için farklı kombinler yapmak mümkündür. Uzun eteklerin üzerine giyilen salaş bluzlar ve geniş kalıplı gömlek oldukça şık durmaktadır. Aynı zamanda, tesettürlü kadınlar bu kombinlerin üzerlerine uzun yelekler ve hırkalar da seçebilirler. Tesettürlü kadınlar giydikleri kıyafetlerin detaylarına göre tek renk şal kullanmalılardır.

3 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

İlgi alanlarında müzik, sinema, tarih ve seyahat bulunan Gülşah tabii ki aynı zamanda Kadına dair konular ile de ilgilenmektedir. Özellikle Saç modelleri, Boyalar, sokak stilleri - kombinler ile ilgili konuları Bakımlı kadında paylaşmaktadır.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. Borda renkli bluzun markasını öğrenebilir miyim? Lütfen çok merak ettim.

    • ayşe merhaba, yurtdışı çıkışlı bir ürün ve şu anda satışta olmadığı için markasını bizde bulamıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir