Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Tesettür Giyim

Tesettür Tulum Kombinleri


0

Tulum modelleri, tesettürlü kadınların karakterlerini ve duruşlarını, giyimlerine yansıtmalarına yardımcı olur. Zengin model yelpazesi sayesinde hem genç nesil hem de orta yaş kesimi aradığı ürünleri kısa bir zaman dilimi içerisinde kolayca bulabilirler.

Tesettür Tulum Kombinleri ve Modelleri

Modellerin pek çoğu uzun kollu olarak tasarlanır. Ancak sıfır kol, salopet ya da askılı şekilde dizayn edilmiş olan tulum seçenekleri de mevcuttur. Bu tarz modelleri ürünlerin tarzına göre gömlek ya da bluzlarla takım haline getirmeniz mümkündür. Parlak kumaş dokularına sahip olan seçenekler özellikle iş hayatında ve özel davetlerde şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı olur.

tesettür tulum kombini
Tesettür Tulum: @semraboutique

Topuklu ayakkabı, kadife ya da rugan çanta çeşitleriyle takım yaparak şık bir görünüme imza atabilirsiniz. Şal ve eşarp seçimi de kombinlerin bir bütün haline gelmesinde etkili olur. Tercih ettiğiniz tulum modelinin kumaş dokusuna ve renk tonlarına yakın tarzlarda olan eşarp ya da şal seçerek farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

tesettür tulum kombinleri 2
Tesettür Tulum: @semraboutique

Tulum modelleri arasında sportif tarzların yanı sıra abiye bir imaja sahip olan seçenekler de mevcuttur. Hatta simli ve saten yapıdaki kumaşlarla tasarlanan tulum modelleri özel davetlerde dikkatleri üzerinizde toplamanızı sağlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir