Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Etek Modelleri

En güzel 21 Peplum Etek Kombinleri


0

Kadınların giymeyi çok tercih ettiği peplum etek genellikle uzun boylu, bacak boyu uzun hanımlar tarafından tercih edilirken tesettür giyimi tercih eden hanımlar tarafından da oldukça fazla tercih edilmektedir.

Genellik özel davetlerde giyilmesiyle bilinmektedir. Örneğin nişan, iş görüşmesi gibi yerlerde şık görünmek adına tercih edilmektedir.

Peplum etek, rengi ve modeline göre farklı kıyafetlerle kombinlenebilmektedir. Koyu renk bir peplum etek giymeyi tercih ediyorsanız üstünüze kolları bol, beyaz veya açık bir renk bluz ile birlikte kombin oluştura bilirken, ayakkabınızın renginin de bluzunuz rengiyle aynı olmasını tercih edebilirsiniz. Böyle bir kombin göze gerçekten şık gelecektir.

Daha cüretkar bir stil tercihinde bulunacaksanız da eğer üzerinize koyu bir bluz veya gömlek tercihinde bulunabilirsiniz.

Sizlere öneri olarak bir kaç stil tavsiyesi verebilirim. Örneğin bir iş görüşmesine gideceksiniz.

en güzel 21 peplum etek kombinleri 1

Giyeceğiniz peplum etek koyu mavi veya koyu yeşil tonlarında ise üzerinize çok açık sarı veya beyaz renkte gömlek giymenizi tavsiye ederim. Bu sizi hem şık gösterecek hem de iş görüşmesi için size ciddi bir hava katacaktır. Başka bir örneğimizde ise arkadaşımızın nişanına gidelim.

Peplum Etek Modelleri ve Kombinleri

Giyeceğimiz kırmızı bir peplum eteğin üzerine hoş, siyah ve üzerinizde biraz bol görünen bluz giymenizi tavsiye ederiz. Hem sizi şık gösterecektir hem de renklerin uyumuyla birlikte özel bir davete gittiğiniz böylelikle daha belli olacaktır.

en güzel 21 peplum etek kombinleri 2
en güzel 21 peplum etek kombinleri 3

Demode Mi Oldu?

Türkiye’de bu kadar modern tarzda stiller görmek çok olası değil. Butiklerde ve markalarda gördüğümüz peplum eteklerin de sayısı neredeyse çok az. Deyim yerindeyse satın almak istediğinizde en az 5-10 moda markasına bakmanız gerekebilir ve yine de istediğiniz tarzda bir etek modeli bulmanız pek olası gibi değil.

Bunun en büyük nedeni Türkiye’de artık bu tarzın demode dahası vasat ve yaşlı işi olarak görülüyor olması yatıyor olabilir. Oysa ki bu konuda da görebileceğiniz gibi çok göz önüne çıkan şirin ve zevkli stiller oluşturmak mümkün.

en güzel 21 peplum etek kombinleri 4
en güzel 21 peplum etek kombinleri 5
en güzel 21 peplum etek kombinleri 6
en güzel 21 peplum etek kombinleri 7

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir