Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Kombinler

Zümrüt Yeşili Kombinler


2

Zümrüt yeşili kombinler, yeşilin en parlak koyu tonu olarak bilinen adını doğal bir oluşum olan ve aksesuar yapımında kullanılan zümrüt adlı taştan almıştır. İngiltere’nin meşhur Victoria Dönemi’nden beri yaygın olarak kullanılan bu renk günümüze kadar farklı giyim ürünleri üzerinde kullanılarak ulaşmıştır. Bu tondaki kumaşlardan dikilen kıyafetler, giyen kişiyi hem asil hem de çok zarif göstermektedir.

zümrüt yeşili abiye

Bu kombinler, hem dikkat çekici olması hem de zarafetin bir göstergesi olarak her kesimden kadının tercihleri arasında yer almaktadır. Tek başına kullanıldığında güçlü bir etki oluşturmakla birlikte, bu kombine uyumlu renkler kullanılarak da iddialı bir tarz elde edilebilir. Oldukça geniş bir kullanım farklılığına sahip olan zümrüt yeşili kombinler, her mevsimde farklı şekilde kombinleyebilmenize de olanak tanır.

Zümrüt yeşilinin kombinin içerdiği güçlü etkiyi daha da artıracak bordo ve kırmızı renk tonları, dikkatli bir şekilde bir araya getirildiğinde oldukça şık bir duruş sunar. Şık bir akşam yemeğine katılacağınız zaman kırmızı elbisenizi zümrüt yeşili takılarla tamamlayarak, göz kamaştırabilirsiniz. Gece davetlerinin ve özel günlerin vazgeçilmez renklerinden olan zümrüt yeşili kombinler gündelik için de sıklıkla tercih edilmektedir. Daha soft tonlarda olan pudra, ekru ya da somon renkleriyle tamamlayabileceğiniz kombininizle de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Zümrüt yeşili elbise üzerine alabileceğiniz altın rengi bir ceket ya da zümrüt yeşili yüksek bel pantolonun üzerine giyeceğiniz pudra crop bluz ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Zümrüt Yeşili Kombinler

Zümrüt yeşili rengindeki kumaşlardan dikilen kıyafetleri kombinlemek için birkaç şeye dikkat edilmelidir. İlk olarak bilinenin aksine bu renk tonu asla siyah renkle birlikte kullanılmamalı, dore veya gümüş gibi parlak giyim ürünleri tercih edilmelidir.

zümrüt yeşili kombinler 1

Aynı zamanda, bu kombinler oluştururken vücut hatlarınız belli olacağı için bunu kapatmak üzere bolero ya da ceket benzeri ürünler tercih edilmelidir.

zümrüt yeşili kombinler 2
zümrüt yeşili kombinler 3
zümrüt yeşili kombinler 4

Zümrüt yeşili kombinler kışın en moda tercihlerinden biri olarak belirlendi. Bu renk ile leopar deseni, siyah, turuncu, bej, camel, metalik sarı ve gümüş en uyumlu renkleri oluşturuyor.

zümrüt yeşili kombinler 5
zümrüt yeşili kombinler 6

Zümrüt Yeşili Elbise Kombinleri

Kadife ve süet gibi daha çok dokulu kumaşlardan üretilen zümrüt yeşili elbiseler; özel günlerde tercih edebileceğiniz genelde etek kısmı diz ve diz altı hizasında biten şık kıyafetlerdir. Vücut hatlarını ve fazla kiloları belli ettiği için büyük bedenli kadınların kullanmaması daha doğrudur. Bu tip bir elbiseyi tercih edecek kadının bel kısmını belli etmek amacı ile zincir bir kemer kullanılması tavsiye edilir.

Zümrüt Yeşili Abiye Kombinleri

Yerlere kadar uzayan ve genelde balenli olarak üretilen bu renk tonundaki abiyeler; nikah ,düğün, açılış ve lansman gibi ağır ortamlarda giyilen ve zarafet temsilcisi kıyafetlerdir. Koyu bir renk tonu olduğu için renk kartelasında bulunan daha açık tonlarda üretilen ayakkabı ve çantalarla tercih etmesi gerekir.

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. merhaba zümrüt yeşili ayakkabının markasını ögrenebilirmiyim

    • Merhaba Esra hanım istediğiniz ayakkabının internet üzerinde maalesef satış linki bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir