Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Elbise Modelleri

45 Klasikleşen Balık Elbise Modeli


5

Balık elbiseler, kalçadan itibaren dizlere kadar vücudu saran dizlerden aşağı doğru genişleyerek inen modellerdir. Düğün, nişan ve davetlerin en favori abiyelerinden biridir.

Balık model elbiseler, uzun boylu, ince belli ve zayıf kadınlara çok yakışmaktadır. Kısa boylu olanlar da uzun platform topuklu ayakkabılar giyerek güzel bir görünüm yakalayabilirler. Kilolu kadınların ise giymesi tercih edilmez çünkü vücut hatlarını belirginleştirip, yukarıdan saran aşağıdan genişleyen balık elbise modelleri basenlerin daha çok ortaya çıkmasına ve genel itibariyle dağınık bir görüntüye sebep olmaktadır. Saten kumaşlar yerine tafta ve dantelli modellerin daha güzel durduğunu da belirtmekte fayda var.

Balık Elbise Modelleri

Kombin yaparken üzerine trençkot veya kaban yerine şal almak veya hafif deri ceketler daha uygun olacaktır. Kır düğünlerinden ziyade salon tarzı davetlerde tercih edilmelidir. Balık elbiseler, hareketli bir görüntüye sahip olduğu için saçların daha düz modellerde özellikle topuz olarak kullanılması hoş duracaktır. Çanta tercihinde de şık bir görünüm verecek sade renkler ve düz modellerde olan portföy çantalar kullanılmalıdır.

45 klasikleşen balık elbise modeli 1

Bayanların vücudunu en güzel şekilde gösteren Elbise modeli balık formlu elbise modelleridir. Ama bu elbiseleri giymek için öncellikle düzgün bir fiziğe ve uzun bir boya sahip olmalısınız. Bu elbiseleri seçerken ayrıca dikkat etmeniz gereken bir unsur var o da Mağazalarda satılan ve kalça kısmından genişleyen elbiseleri kesinlikle almayın o çok büyük bir hata. Balık formlu elbiseler alırken genişleyen kısmın diz üstünden başlamasına dikkat edin bu durumda bacak boyunuzu uzatmış olacaksınız.

45 klasikleşen balık elbise modeli 2
45 klasikleşen balık elbise modeli 3
45 klasikleşen balık elbise modeli 4
45 klasikleşen balık elbise modeli 5
45 klasikleşen balık elbise modeli 6
45 klasikleşen balık elbise modeli 7
45 klasikleşen balık elbise modeli 8
45 klasikleşen balık elbise modeli 9
45 klasikleşen balık elbise modeli 10
45 klasikleşen balık elbise modeli 11
45 klasikleşen balık elbise modeli 12
45 klasikleşen balık elbise modeli 13
45 klasikleşen balık elbise modeli 14
45 klasikleşen balık elbise modeli 15
45 klasikleşen balık elbise modeli 16
45 klasikleşen balık elbise modeli 17

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Uzun yıllardır moda editörümüz olarak sitemize oldukça katkı sağlayan İgball Gashi Kosova'nın en güzel ve stil sahibi bayanlarından birisi ayrıca. Moda trendleri ve Stil önerilerinde çok değerli yorumlarını bizlere sunuyor.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (5)

  1. meraba sevgili admin,abiye modellerini nerden temin edebiliriz.ve fiyatlar hangi seviyede?

  2. Merhaba Hatice hanım;
    hangi abiye modelini beğendiğinizi sıra numarası ile belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışacağım.

  3. Merhabalar,
    27. sıradaki su yeşili abiyeyi nerden temin edebilirim ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden…

  4. Merhaba İrem hanım elbisenin maalesef satış linki bulunmamaktadır.Özel tasarım olması gerekir.Dilerseniz ekran görüntüsünü alıp bir modacıya özel olarak yaptırabilirsiniz.

  5. Merhabalar,21.siradaki abiyeyi almak istiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.fiyatinida soylermisiniz.tesekkur ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir