Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Modelleri

Kahverengi Gözlülere Yakışan Saç Renkleri


42

Bu konuda, fotoğraflarla Kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri ele alınmıştır. Aynı şekilde göz rengi ile ten renginin uyumunun da önemli olduğu için iki kriteri de göz önüne almak oldukça önemli.

Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre Türklerin %70’i kahverengi ve siyah göz rengine sahip.

%70 Kahverengi/Siyah, %17 Ela/Bal rengi, %8 Yeşil, %4 Mavi

http://www.halklailiskiler.com/turkiyeyi-anlama-kilavuzu.html/?cp=4

Aynı araştırmada Türkiye’deki ten renklerine bakıldığında insanların %57’si Buğday tenli ve yüzde % 25’i beyaz tenli yüzde %18’i esmer tenli.

Esmer Tenli Kahverengi Gözlülere Yakışan Saç Renkleri

Esmer, buğday tenlilere koyu renk saç tonları çok yakışmaktadır. Birçok esmer veya buğday tenli kadın koyu saç renklerini tercih etmektedir. Örneğin, Çikolata kahve, küllü kumral, koyu kumral, Koyu kahve, koyu kestane ve klasik kumral, karamel tonları gibi renkler esmer veya buğday tenli kişileri ön plana çıkaran renklerdendir. Karamel tonları esmer veya buğday tenlilere oldukça yakışan bir renktir.

kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 1
Koyu Kestane Saç Rengi
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 2
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 3
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 4

Esmer tenli ve buğday tenlilere daha küllü tonların yakıştığını ve ünlülerin de genelde bu şeçimleri yaptığını görebilirsiniz. Örneğin Küllü karamel saç rengi, küllü sarı, kumral tonları, fındık kabuğu ve krepe balyaj ile yapılan saç koyu tonlardaki saçlara ışıltılar gibi.

Beyaz Ten Kahverengi Gözlere Yakışan Saç Renkleri

Genelde beyaz tenlilere canlı tonlar; karamel,bal köpüğü,altın kahve altın kumral,altın sarısı,bakır,kızıl, dore sarı,küllü kumral gibi saç renkleri yakışmakta. Sütlü kahve tonları da beyaz tenlilerin tercih ettiği bir renktir.

kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 5
Sütlü Kahve
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 6
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 7
kahverengi gözlülere yakışan saç renkleri 8

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (42)

Popüler Yorumlar
  1. meraba göz rengim kahverengi çok koyu da diil tonu.göz rengimi ortaya çıkarıcak bir boya rengii önerirmisiniz.uçları sarı kalıcak yanlız.teşekkürler cevabınızı bekliyorum.ayrıca şuan dip boyam küllü kumral ten rengiim soluk olduğundan bunu yakıştırmıyorum yüzüme ve tenime.gözlerimi ortaya çıkarıcak ve tenime bi sıcaklık vericek renk istiyorum.

  2. Ben acik esmer koyu kahve gozelirm var sacim koyu kahve siyaha yakin ama saclarim beyazliyor boymak istiyrm hangi renk gider

Yapılan Yorumlar
  1. Ben acik esmer koyu kahve gozelirm var sacim koyu kahve siyaha yakin ama saclarim beyazliyor boymak istiyrm hangi renk gider

  2. meraba göz rengim kahverengi çok koyu da diil tonu.göz rengimi ortaya çıkarıcak bir boya rengii önerirmisiniz.uçları sarı kalıcak yanlız.teşekkürler cevabınızı bekliyorum.ayrıca şuan dip boyam küllü kumral ten rengiim soluk olduğundan bunu yakıştırmıyorum yüzüme ve tenime.gözlerimi ortaya çıkarıcak ve tenime bi sıcaklık vericek renk istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir